Emirgk Esraa0709 mustelanın maalesef ki adı var. İçeriği hiç de temiz değil. Kokusu da keza öyle. Tavsiyem iyi araştırın lütfen güzel paralar dökmeyin
tugba6333 Çamaşır deterjanı olarak üni baby aldım ama siveno doğal içerikliymis şampuan olarak da ecowell aldım
Havin49_ Azragunusen ben ilk baş dalin aldım bizde egzema yaptı malesef çocuğumun yüzü delindi nerdeyse ondan sonra mustela aldım çok iyi geldi derdimizi çözdü bildiğin onun için şampuan mustela çamaşır deterjanı da 6 aylığa kadar duru granül çamaşır deterjanı kullandım 6. Aydan sonra normal kendi elbiselerimle beraber tursille yıkadım
Azragunusen Hepiniz süpersiniz ya 🌸🌸 bende son durumda şampuan - vücut losyonunda ecowell ekledim listeye, deterjanda ise Sinevo ekledim. İndirim yakaladığım anda onları alıcam gerçi daha erken ama Skt uzun olduktan sonra erken almakta fayda var enflasyon ve zamlara yenik düşmeyelim 🥰
Emirgk Esraa0709 şampuan ecowell öneriyorum pişik kremi bence bebekten bebeğe değişiyor gibi ben bepanthol kullandım ilk bebeğimde kimisinde geçirmezmiş pişik bizde anında geçiriyordu. Yağ kullanmıyorum önerilmiyor da malesef ilk 6 ay
HCerenn Bu alışverişi yaparken en çok neye dikkat etmemiz gerekiyor yada hangi derecede daha iyi yıkanır önerisi olan var mı ?
Ebruas Azragunusen şampuan siveno, momsgreen, ecowell, iva natura, heaven earth, incia. Deterjan siveno, incia, moms green, baproy, green clean