15.05.2025 gece 02.50 geçe uykumdan uyandım her zaman uykumdan uyanıyordum zaten bebek baskı yaptığı için baş gelişli olduğu için çişim geliyordu sürekli ve bu arada tam 35+6 haftalıktım doğumu da özel hastanede planlamıştım( normal doğumdan) sırf korktuğum için doktoruma sezeryan istediğimi belirtmiştim gün verdi daha o güne de baya vardı 3 haftadan fazla 1 aya yakın gelelim konumuza evet gece çişim geldi sanıp tam yataktan kalkacağım baktım kendiliğinden az su gibi bişey geldi yani çişim geldi sandım sakince kalktım tuvalete gittim oturdum klozete çişimi yaptım çişim değilmiş baktım peçeteyle sildim kanlı akıntı geldi çok kötü korktum normal doğum olacak diye çünkü beni çok korkutmuşlardı neyse bidaha sildim yanlış mı gördüm diye baktım kanlı akıntı yine eşimi kaldırdım o üstünü değişene kadar 5 dk da sancım geldi alt karnıma duramadım adet sancısı gibiydi önce sonra şiddetlenmeye başladı hemen hastaneye gittik kimse yoktu yolda doktorumu aradım meşgul çalıyordu korkmaya başladım iyice haliyle sonra ebe benim bi odaya geçmemi istedi çatı muayenesi yapacakmış ve bundan da çok korkuyordum hep korktuğum şeyler başıma geldi neyse üstümü çıkardım komple bana bir elbise verdi onu giydim sonra bacaklarimi açmamı söyledi neyse elini alttan sokarak muayene etti sonra o anda tabii ki Sancım olduğu için canım çok yanmıştı eğer kendimi kasmasaydım ve Sancım olmasaydı çok acılı olmazdı ebe bakamadı sonra daha fazla canım yanmasın diye bıraktı nst taktı baktı sancılarım aşırı var sonra direk benim doktorumu aradı doktor geliyo dedi geldiğini söyledi sezaryen olacağım için kan aldılar 1 saat sonra ameliyathaneye alabiliriz kan sonucu çıkmadan alamayız dediler bu sırada beni muayene ettikten sonra komple suyum boşaldı ve kanlı su geldi komple bebeğin suyu gitti bacaklarımdan aşağı şelale gibi su akıyordu sonra ebe tekrar geldi nst bağladı karnım taş gibiydi asla bağlayamıyordu sonra benim sancımı çok olduğunu anladı bir alttan muayene edebilir miyim dedi etti saçı geliyor elime dedi sonrasında saat zaten 3:30 falan olmuştu yani yarım saat geçmişti hastaneye geleli sonucun çıkmasına son yarım saat kalmıştı ama o yarım saat gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim sancılar beni öldürdü sadece 5 dakikada 1 geldi sonra 2 dakikaya düştü yani hastaneye geldiğimden beri sancı çekiyordum önce 10 dakikada birdi sonra yavaş yavaş düşmeye başladı bu dakikalar sonra ben bağırmaya çağırmaya başladım çünkü çok sancım vardı dayanamıyordum doktor geldi ameliyathaneye alıyoruz dedi ameliyathaneye gittik hadi ne olur iğne yapın diye yalvardım o acıyla sonra hazırlanıyorlardı onlar sırtımdan doğru 1 dakikada 1 gelmeye başladı sancı sonra büyük tuvaletim geliyormuş gibi oldu ben sürekli kendimi sıktım tuvalet yapacağım diye doktora söyledim doktor da niye kendini sıkıyorsun bebek gelmiş olabilir dedi bir bakayım alttan dedi ki bana sedyenin üstünde alttan baktı ve çocuğun kafası gelmiş 11 santim açılma olmuş ıkınırsan bebek gelecek zaten boşuna kesmiyim dedi sezeryana gerek yok dedi sonra ben de artık tamam dedim ve direk sedyede çatala da götüremediler çünkü ameliyathaneye girmiştik artık çıksam yolda doğururdum diğer tarafa gidene kadar sonra
Doktor ıkın dedi bi ıkındım gelmedi ikinciye ıkındım gelmedi en son üçüncüde ıkınmaya başlayalı 5 dakika olmuştu ve bebek geldi doğdu erken doğum olduğu için kilosu 2.800 47 santim doğdu solunumu hiç yoktu bebek karnımda kaldığı için ve benim sıvımı yutmuş o yüzden hemen enfeksiyon oldu hem de oksijeni yoktu hemen direk götürdüler bebek alamadı dört dikişim var çok güzel bir doğum olarak
Geçti bebeğim iki gün küvezde kaldı sonra bana verdiler şu an dört aylık oldu Allaha şükür çok sağlıklı bebek lütfen kimsenin normal doğum hikayelerini dinleyip kendinizi korkutmayın ben bunu yaptım ve çok korktum sırf bunun için özel hastaneye gidip durumum çok olmamasına rağmen sezeryan olmak için para verecektim orada normal doğum dogurdum yine özelde oldu ama para verdim bilseydim devlet hastanesine giderdim Dediğim gibi kimseyi dinlemeyin ve bu sadece doğum olmadan sancı geldiğinde acı olan bir şey ve bu da öldüren bir şey değil benim canımı çok tatlı olmasına rağmen ben yaptıysam siz de yaparsınız güzel anneler hiç korkmayın