minikari Kızlar Kenya ve Tokyo arasında kaldım Kenya’nın duruşu falan daha güzel duruyor karar veremedim bi türlü kullanıp memnun kalan ya da alan var mı
hamilesavis19 minikari kesinlikle mağazaya gidin ve kendiniz sürmeyi, açıp kapatmayı deneyin. Ben de Kraft alma niyetiyle girmiştim ama hiç beğenmedim ve bana hantal geldi. Bir başkası yağ gibi gidiyor sürülüyor diyor. Bence deneyim farklılaşabilir
maviportakal_ minikari evet bize o kısım kolay geldi ama hemen hemen aynılar ben kenya tokyo bir de bagi düşünüyordum zaten babası tokyoda mavi renk olanı beğenince aldık valla 3 de fiyat olarak performans olarak bence aynı bagi neo 2ye de bakmanızı tavsiye ederim sanki o daha küçük katlanıyor gibi geldi bana
Cerenerc Ben Kraft Tokyo aldım daha kullanmadık ama çok pratik ve hafif duruyor kullanışlı olacağını düşünüyorum
minikari [silindi] Tokyo’da bebek oturma kısmı çıkarılıp takılmadan dönüyor o artı yönü cezbetti ama mağaza da bende denedim Kenya daha sürümü yumuşak kolay geldi bana bide Kenya’nın kumaş kalitrsi güneşliği vs daha iyiydi sanki