hemsut Bursa Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde fetal dna testi yaptıran var mi, özel hastanelere gore daha uygun sanirim nasil oluyor, ya da herhangi bir tip fakültesinde yaptıran var mi
birLinaaannesi96 hemsut daha uygun dediğiniz ücretsiz fetal dna. Detaylı ultrason eğer ücretli yaptırmak isterseniz cüzzi bir miktarı var sadece yoksa onunda ücretsizi var ama tarihi aşırı dolu oluyor. 🙏🏻 bende 21 ekimde fetal dna yaptıracağım 1 ay önceden randevu verdiler :)
Biminikannesi hemsut fetal dna testi özel yapmıyor mu ya ilk defa duydum devlette yapıldığı canım aynı şehirde yaşıyoruz ama yapmıyorlar diye biliyorum
birLinaaannesi96 hemsut uludağ Üniversitesi Kadın doğum doktoru bir kağıt verdi yönlendirdi çocuk kardiyoloji bölümü sekreterliği var oradaki kadın zaten uygun tarihe gün saat veriyor
yasem1 Sadece kan alınıp da yurt dışına gönderilenden mi bahsediyorsunuz. Yoksa ayrıntılı yarım saat 1 saat ultrasonla bebeğin her organına bakılan şeyden mi?
hemsut birLinaaannesi96 kadın doguma randevu nasil aldınız acaba asla yer olmuyor, sabah 8 de gidip mi aldiniz
birLinaaannesi96 hemsut kendi sitesinden normal muayene alanından alacaksınız. Pol. 1 yazıyor zaten tıklanınca. Ücretli olana girerseniz bende alamıyorum açıldığı gibi bitiyor doçente randevular.😅😅😅 çok basit aslında randevu nasıl olmuyor ücretsiz muayene kısmında yer 😳
hemsut birLinaaannesi96 randevu alabildim de, kadın doguma girdiginizde fetal dna testi yaptırmak istiyorum mu demistiniz
birLinaaannesi96 hemsut sorarsınız onlar kağıt verecek çocuk kardiyoloji sekreterliğinden randevu veriyorlar uygun tarihe 🙏🏻
hemsut birLinaaannesi96 peki siz doğum takibi icin hangi doktora gidiyorsunuz acaba , ben henüz netleştiremedim
hemsut birLinaaannesi96 detaylı ultrasonla ilgili bilginiz var mi üniversite icin, ne kadar önceden randevu alınıyor vs
birLinaaannesi96 hemsut uludağ Üniversitesinde sabit doktor yok. Her gidişte hangi doktor müsaitliği varsa ona göre bekleyenlerin arasından gelip doktorun sekreteri çağırıyor adınızı söyleyip.. Ayriyeten kestelde takipliyim doğum için tam karar veremediğim için🙏🏻
birLinaaannesi96 hemsut detaylıyı bana halen daha vermediler mesela 😅😅 29 u gideceğim randevu sırası almaya muhtemelen ekime verecekler çünkü 24. Haftayı geçirme dedi doktor detaylı için. Geçen hamileliğimde sonomara gitmiştim ama baya artıyor fiyatları malum..
hemsut birLinaaannesi96 kadın doguma ayrıca mi gidecekseniz detaylı ultrason sırası icin, bir de sizin kaç haftalık acaba, fetal dna testi falan da demiştiniz de, cok erken degil mi detaylı ultrason sırası icin
birLinaaannesi96 hemsut detaylıyı çok geçe veriyor sıra uzun olduğu için. Şuan 16. Haftamdayım ben. Ekim 2. Haftasına fetal dna randevusu verdiler anca. Hepsi için önce kadın doğum kontrolü gerekiyor doktor tarafından