hzl768_ Kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi yapılacaktı yumurtalar kendiliğinden hem büyümüş hem çatlamış bugün test yaptım günüme 6 gün var çok hafif silik çıktı hamile olabilir miyim
Cekonomiiisstt hzl768_ benim 11. Gün gecesi testi negatifti ama 12. Gün beta 9/ 14. Gün 34 olmuştu bir kan testi verin derim inşallah güzel sonuçlarınızı bizimle paylaşın 🙏🙂
hzl768_ Cekonomiiisstt TM cnm yarın aile hekimliğine gider veririm salı günü çıkar sonuç sizinle paylaşırım
maco61 Cekonomiiisstt 15 ile öğrendim 2 gün sonra 106 oldu 1 hafta sonra yani 8 gün sonra 4043 oldu işte perşembe gününede randevu aldım inşallah kalp atışını duyarım 6+3 haftalık diyo uygulama
Cekonomiiisstt maco61 maşallah umarım güzel haberlerle gelirsiniz buralara tekrardan 🙏😇 Benimde cuma 9 du bugün 34 olmuş yine kimyasal olmasından korkuyorum ama bu sefer çatlatma iğnesi denemiştik daha da umutluyum inşallah daha da artar 🙏
maco61 Cekonomiiisstt kayınbabamında ikiz erkek kardeşi olmuş. Yani gende var ama ben sanmıyorun ya. Hamile kalmadan önce arkadaşımın erkek bebeğini görmüştüm doğum yaptıgından haberim yoktu 15 gün olmuş sonra aradım flan 1 hafta sonra hamile oldugunu öğrendim sonra bende bi erkek hisiyati oldu inşallah oğlum okur bir kızım var 🥹🤲