rosalii bahar8 ben 8. Haftamdayım ama sürekli şişkinlik, gaz ve sancılarım oluyor. Bazen kabızlık bazen de ishal :(
Esra_57 bahar8 bende bel ağrısı da yapıyor gaz sancısı olduğunu düşünüyorum karnımdan sesler geliyor karnım kasılıyor gibi sizinde öyle mi
bahar8 rosalii O haftalarda bendede oluyordu ama acı vermiyordu.Geçmişti 29. Haftadayım tekrar başladı ama bu sefer acı veriyor
rosalii bahar8 olabilir bu haftalar biraz yeme içmede de sorunlu oldupu için ilerleyen haftalar biraz daha zorlayabilir bakalım yaşayıp göreceğiz ☺️
Nihan87 Ay 28 hafta itibariyle bende de başladı :/ doktor 32. Haftada gel dediği için de çare bulamadım evin içinde dolanıp duruyorum iyi geliyor biraz
hudacebecioglu 29+4 dim benim de bugün başladı göğsümün altı ve alt sağ iki karın gibi sizinde mi öyle
bahar8 2kizannesi30 Bence kola içme ben rezene içiyorum biraz rahatlattı. Kola gazlı içecek daha çok gaz yapar
2kizannesi30 bahar8 bnde yapmadı Aksine bütün gazı çıkardı öyle çok içmiyorm ki maden suyu ise yaradığını da görmedim rezene hiç aklıma gelmemişti