Ipek321 iremayse60 bende devlette yaptırdım korktum kötü geçer diye ama çok güzel geçti çok memnun kaldım 🥰
1kovakizi dilek190 bursa şehir hastanesi,yaklaşık 40 dk sürdü renkli ultrason şeklinde çok netti görüntü doktor da çok güzel bilgi verdi
iremayse60 Havin49_ işleyiş hakkında pek bir bilgim yok ben de 25 Eylül’de yaptıracağım inşallah ultrasondan sonra kendi doktoruma gitmem gerekiyor mu
Ulkuesra01 iremayse60 valla bende şehir hastanesinde yaptırdım içeri giriyorsun doktor asistanına şu normal bu böyle diye söylüyor o da not alıyor bana doğru düzgün net bilgi bile vermedi
3boysmom iremayse60 içeri girdim benim gittiğim doktor gayet özenli baktı ikizlerdi benim bir tanesine yaklaşık 30-40 dk baktı. asistanına notlarını aldırdı rapor hazırladı resim vs verdi. bende doktoruma götürdüm sonra sonuclarımı
Havin49_ iremayse60 hayır onlar seni bilgilendiriyor ztn ben 20 haftalıkken gittim herşeyi anlattı durmu gayet iyi işte ölçülerini cinsiyetini fln hepsini orda söylemişti daha doktora gitöeidm
iremayse60 3boysmom teşekkür ederimm 💖 normal kontrollerimde devlet hastanesinde ultrason görüntüsü vermiyorlar bana sadece bir kez verdiler. Detaylıda verirler inşallah
Havin49_ iremayse60 hastaneden hastaneye değişir ben 3 aylık gebeyim her gittiğimde veriyor oğlumda da her gittiğimde verdi hastaneden hastaneye değişir
Ipek321 iremayse60 İnşallah güzel bir doktora denk gelirsiniz ve güzel geçer gerçekten devlette muayne işleri şans işi 🥹🤲🏼
iremayse60 Ipek321 ilk gebelik ve acemilik olunca insa daha da bi tedirgin oluyor. İnşallah güzel geçer 🥲