maco61 dilek190 ayy amin amin inşallah olur🥹 Anne baba doğum tarihi ve hamile kaldıgın ayı yaz bi bakiyim kan yenileme ile kızımda tutu bakalım bu gebelikte tutarmı? Sanada bakayım bi istersen tabi
szcgly12 maco61 Rica etsem bana da bakabilirmisiniz lütfen Anne doğum tarihi 26.01.1999 Baba doğum tarihi 09.03.1999 Anne gebelik tarihi 05.05.2025
Havin49_ dilek190 ben oğlumda eti karartık doğum yapma kadar şuan ikiz hamleyim yine et kararttım ama genelikle kadınların yüzde sekseni etten tiksiniyor hem kırmızı eti aşerip tavuk etinden çok tiksiniyorum
zeh6363 dilek190 bence alakası yok ben oğlumda o kadar tiksinmiştimki kokusu midemi bulandırıyordu daha yemesi değil zeytin ve peynir yiyordum
zeh6363 dilek190 Allah’m sana hayırlısını sağlıklısını gönlündekini nasip etsin banada hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin inşallah bende tam tersi istiyorum
maco61 dilek190 evet mesel ben 31 temmuz son adet tarihim ama 16 agustosta yumurtlama gördüm onu hesaplıyom
motherof3son dilek190 ben et görüncs kokusunu koklayınca kusasım geliyordu hele bide zorla bie lokma boğazımdan geçerken geri çıkarıyordum öyle kötüydü aramız oğlum oldu 2.5 yaşında. Bence cinsiyetle alakası yok. Etrafımda sıkça et yiyenler kız doğurdu