pengumommy Kahverengimsi beyazımsı akıntım var acile geldim karından doktor kese göremedim dedi beta HCG 293 çıktı pazartesi günü 67 ile öğrenmiştim sizinde kese gozukmeme gibi bir durum oldu mu ? Akıntım için ilaç yazamam kese gozukmeden dedi
ada1804 pengumommy beta değerin daha düşük 5 haftalık sayılmıyor canım betanın en az 1500 fln olması gerekşyor ben 38 değerle öğrenmiştim nerede 2 hafta bekledim kese görmek için iki günde bir kan verip sdce beta değerinin 2 katına çıkıp çıkmadığına bakabilirsin
Gmzle pengumommy benim betam 890 çıkmıştı ilk öğrendiğimde kese görünmemişti seninki daha dusuk canim 1000 lerde görünüyor
pengumommy ada1804 bir hafta boyunca takip ettirdim artış var ama bu hafta icife takip ettirmem gerekir mi yoksa cuma günü doktora gideceğim o zaman mi bakar doktor
ada1804 pengumommy değerim 400 lerdeyken eski dokyoruma mesj attığımda bana 10 gün sonra gel demişti garanti olsun diye hepimiz doktora gitmek bebeği görmek için çok heycanlanıyoruz ama cuma gittiğindede kese görünmeyebilir hergün bazende 2 günde bir değer 2 katı artıyor en az 1500 değer olması gerekiyor diyebiliyorum gittiğindede gözükmeyebilir ama bi kaç gün sonra tekrar cağırır sonuçta artışın var ben şahsen vermemiştim tekrar tekrar
pengumommy ranacardak doktor 5 haftalikd edim ama geç döllenme vs bsyler olabilir ben kesenin durumuna bakarım dedi beta HCG artışın var düzenli fakat son artış 300 lerde olması gerekiyordu benim için kese de göremiyorum ama yine de takibini yapalım dedi beta HCG herkesde aynı değer de yükselme yapmiyormus
Mrv_mom pengumommy korkmayın 1-2 kere daha beta verin cuma kontrolünüze gidin inşallah beneğiniz sizinledir