Edizhr klncbebek aaa vallahi 3 doğumum da da bastirdi hatta bunda eldiven giyip vajina ici gelen kanlari temizledi 🤦🏻🤷🏻
klncbebek Edizhr vajina içini benimde temizledi 2-3 snlik acısız bişeydi karnına bastırınca çok acıyor mu? Tanıdık biri 4 ay önce doğum yaptı mavi hastanede öyle bi anlattıki çok korktum 2 kişi elinden 2 kişi ayağından tutmuş biride geldi bastırdı dedi ha bide kum torbası koymuşlar 🤦
Edizhr klncbebek kız Yok öyle birşey hiç başıma gelmedi valla hiç korkma herkes herşeyi der benim hiç acımadı valla
Edizhr klncbebek inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah aklına yine takılan olursa sorabilirsin☺️
Enguzelbekleyis8080 Edizhr Canım bende üçüncü sezeryan olucam 3 hafta sonra korkuyorum kanım da azmıs zaten ikinci sezeryanla arası 4 yıl olmuş olacak senin kaç yıldı zor muydu
Edizhr Enguzelbekleyis8080 canım ilk iki kızımın arası 3.5 yaş 3. 8 sene sonra geldi hiç korkma Rabbimin izniyle güzel gecer canım onlar Zaten kan idrar ameliyat öncesi bütün tetkikleri yaptıkları için kanının az olduğunu görürler ona göre bireyler yaparlar devlet mi özel mi
Edizhr Enguzelbekleyis8080 ooo o zman hiç tereddüt etme Allah’ın izniyle valla ben 2. Doğumu devlette yaptım herşey çok güzeldi ilgi alaka ama 2 hafta sağıma soluma dönemedim 3. Sezeryan yine özelde oldu 5. Gün istediğim gibi yatıyordum dikkat ederek şok olmuştum o kadar rahattım ki
Sude346 Edizhr yaa uyg pek girmeyince çok geç gördüm kusura bakma . Çok şükür kabus dolu günler geçti şimdi de viral enfeksiyon geçiriyoruz bakalım daha dişler yok 8 ay bitti şuanlık tadında her şey en güzel zamanlar sanırım .sizde nasıl durumlar
sibelcio Bende aynı acıları yaşıyorum bana da bilgi verin 5 gün oldu sezeryan olalı 3-4 gündür belimden kesim yerime kadar ağrılarım oluyor ve 1-2 saat boyunca geçmiyor ağlıyorum ağrıdan neyden kaynaklanıyor böbrek kısımlarından başlıyor ağrılar
Edizhr Sude346 aynen bende öyle valla bizde de diş yok apalama yok iştah yok uyku sorun bizim zorlu geçiyor canım