sonsonn Kızlar ayın 3ünde adetim bir gün geçince kan verdim 830 5 inde kan verdim 1981 değer çıktı. Henüz doktora gitmedim bu perşembe gitmeyi düşünüyorum (6+2) hem kese hemde kalp atışı duyulur mu sizce
Zge12 sonsonn kuzum altıncı haftadan itibaren duyulmaya başlıyor ama duymayanlar da olabiliyor duyulmazsa da stres yapma dokuzuncu haftaya kadar duyanlar var 6. Haftamda duymuştum ben
eymis sonsonn canım benim değerimde 2338 çıkmıştı doktora gittiğimde bebek ultrason da gözükmedi alttan muayenede gözüktü kalp atışınıda 2 haft sonra öğrendik yani 6 haftalıkken duyduk heycanlısın ama sabret çok güzel bi duygu umarım sende duyarsın bebeğin sağlıkla gelsin💕
Zge12 sonsonn canım benim beta değerim 11829 du 5 haftalıkken gittim sadece keseyi gördük bebek küçük olduğu için gözükmeyebilir dedi bi hafta sonra çağırdı 6+3 de hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik 6 haftada olmuşmaya başlıyor bebeğin kalbi
sonsonn Fuunndaaa evet onu çok kişiden duydum zararlıymış falan diye ama açıklaması nedir tam olarak bilmiyorum sonuçta usg ses dalgaları ile çalışan bi cihaz
sonsonn Fuunndaaa kalp atışı için doppler açılması gerekiyormuş o da daha fazla enerji gönderdiği için çoğu doktor erken hafta tercih etmiyormuş ama kısa süreli gönderilmesi zararlı değilmiş. Şimdi araştırdım da