meryys Civcivimnm 6+1 sata göre ultrosana göre 6+0 kalp atışı daha yeni oluşmuş dedi daha az haftaya netlestirelim dedi 🥹🙏
esrashnn01 gebeskapbulba bulantı çok yoğun değil ama ben hazımsızlık ve yanma tarzı bir durum yaşıyorum yemek yemek resmen zulüm oldu bana
Civcivimnm Ben bugün 6+0 oldum ve son 3 gündür sabahları ve ara ara gün içinde inanılmaz bir mide bulantısı oluyor. Ve yine son 3 gündür koku hassasiyeti başladı, sevdiğim şeylerin dahi kokusuna tahammül edemiyorum
yusracim 4+6 olduk bizde💐25 Mayıs doğum gözüküyor ama benim 2. Gebelik ve sezeryan olucagı için 10 Mayıs felan olur belki 🤭 ilk kontrol çarşamba günü gidicez kese görülür inşAllah :))
emine717_ Benim bata 2 gün var henüz öğrenmedim bebek var ki yok mu ama eğer varsa bu ay gebelik mayisın sonuna ben de yetişiyorum inşallah vardır 🌸👼🏻
gebeskapbulba Ya doktora sordum erken daha endişe yapma dedi ama normalde çok midesi bulanan bir insanım ama şu an hiç yok desem yeridir sıkıntı var diye düşünmeden edemiyorum çok geçmiş olsun bu arada sematckn
zehrazeynep sematckn prilam kullan iyi gelir benimde çok bulantım oluyordu sonra prilam ilaca başladım uyumadan iki tane içiyordum durduruyordu
sinemsare1 Benmde cuma günü beta 415di bugün sağlık ocağına gittim kan almadı önce doktora git keseyi görsün dedi cumaya randevu aldım görünür dmi bide korkuyorum biraz kilolu hamile kaldım herke skilolu ultrasond agorunmez diyor
gebeskapbulba sinemsare1 benimde ilk hamileliğim 826 ile öğrendim ilk gittiğimde keseyi gördü doktor ama görmeyedebilir önemli olan betanın düzenli olarak artması canını sıkma
betusss343 Selamlar bugün tam 6. Aç kalınca bulantı oluyor sürekli midede bişeyler tutmak lazım. Ama öğürme yok henüz. Bazı şeylerin tadı değişti hoşlanmamaya başladım mesela yumurta. Ufak ufak göğüs ucu sancısı var göğüs ucu büyümesi var. İki gün sonra doktora gidip embriyo var mı kalp atışı var mı diye baktıracağım. Ama dinlemek istemiyorum zararlıymış çünkü.
zehrazeynep evinn33 bu hamileliğimde başlamadım daha önceki gebeliklerimde kullandım yani açıkçası hamilelikten mi halsizlik ilaçtan mı onun ayrımını yapamıyorum çünkü zaten çok zor geçiyordu benimki
ozlemkandemir Civcivimnm 5+3 benimde 28 mayıs görünüyo🥹 son adet tarihinin başlangıcı 21 agustos muydu