Civcivimnm simgenaskaleli Hayır henüz gitmedik doktor araştırıyordum. Normalde özel klinigine gittiğim bir doktorum ama sigortamızdan yararlanmak istediğim icin ve acibadem de doğum yapmak istediğim için orada doktor araştırması yapıyordum. İçime sinen birini buldum çok şükür yarın gideceğiz 😊
mavibonck sematckn evet canım yuvarlak olunca kız, fasulye gibi olunca erkek diyorlar. Benim de senin gıbı yuvarlaktı bakalım bır kızım var bır oğlum olsun istıyorum bende bakalım nasip.
sematckn mavibonck herkes bana senin kızın olacak diyor eşimde oğlum olmasını çok istiyorum diyor ama babada kız olacak gibi geliyor keşke hemen cinsiyeti öğrensek
Handefe mavibonck bunu ilk defa duydum:) benimde 6+5 bugün duyduk kalp atışını bende de fasulyeye andırıyor valla sayenizde birşey öğrendim ☺️ Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Civcivimnm simgenaskaleli evettt bugün 5+3 üz. Doktora gittik ve keseyi gördük, hersey yolunda dedi doktorumuz. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz 😊
simgenaskaleli Civcivimnm ayyy çok sevindim maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsinnn ☺️☺️ sadece keseyi mi gördünüz acaba yolk kesesi veya bebek gözüktü mü karından mı baktı? Beni bir hafta sonra çağırdı yani pazartesi tekrar gideceğim bakalım günler geçmiyor🥲
ozasaf Handefe Handefe merhaba 6.6 diye gittim doktorum 6.1 dedi kalp atışını karnından duymadı altdan duyduk normal mi ya çok korkuyorum birde ultrasyon da kalp atış hızı 25 kafama takıldı
[silindi] hemsut oy maşallah. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben henüz hiç gitmedim haftaya cuma gideceğim inşallah :)
mandyy_1 bugün 5+3 olduk, pazartesi dr çağırdı ama tam 6 da denk geliyor kese görebilir miyiz? kalp atışını duyamayız sanırım :( uzak hastane ya sürekli git gel zor oluyo kalp atışını duyarsak harika olur :)