maco61 meryys gittim progestan vermedi ama akıntım var hala. Keseyi gördü çok şükür ama bebek küçük görülmedi kalp atışıda duyulmadı henüz
mavibonck Civcivimnm benim de 5+5 kızlar beta değerim 8 bin ama kese çok minicik göründü doktor ıkı gün sonra tekrar gel kese büyüyor mu kontrol edelim dedi endişeliyim biraz
ilaydagokerr mavibonck zaten haftamız da küçük doğal olarak kesemiz de küçük oluyor askında gebeliği erken yakalamamış olsak zaten bu süreçler haberimiz olmadan geçecekti her şey yolundadır merak etmeyin hepimize sağlıkla nasip olsun🌸🙏🏻
sematckn 5+5 teyiz henüz doktora gitmedik yarın randevumuz var ama içimde kötü bir his var umarım herşey yolundadır
meryys maco61 İnşallah oda biter dikkat edin kendinize. Sağlıklı sıhhatli alalim yavrularımizi kucağımiza🙏
birgebebirbebee Merhaba kızlar bende 5+5 im ikinci doğum sezeryan muhtemeln mayıs başı 5+3 ken beta değeri 10000 üstüydü ikiz olma ihtimali var mı ki
mavibonck birgebebirbebee benim tam 5 iken 8 bindi tek minicik bir kese göründü yani ikiz olmayabilir
iremmm24 4+2 benimde 24 Mayıs gözüküyor doktora perşembe gideceğim henüz hiç kan vermedim 6 defa test yaptım 4ü pozitif 🤩🤩 umarım hepimiz için Herşey yolunda geçer kızlar 🥹🥹
kbr1709 4+4 deyiz bugün, perşembe 5+0 da doktora gideceğim. Sizce kese görünür mü ve karnım da ve kasıklarımda regl sancısı gibi sancım var normal midir bu? İkinci gebeliğim ama ilkinde böyle olmamıştı. Bu arada doğum 21 Mayıs gözüküyor ☺️
iremgb kbr1709 benimde 2. Gebeliğim. Bende ilk gebeliğimde kasık ağrısı yaşamamıştım. Bunda yaşıyorum ama bir sıkıntı yok. Sürecim sağlıklı ilerliyor. Kanama olmadığı sürece endişelenmeyin sizde
denniz123 maco61 yok cumartesi gittim keseyi gördük. Çok hafif atmaya başlamış ama cuma gel tekrar bakalım dedi doktor
maco61 denniz123 bende dün gittim keseyi gördü ama kalp atışı için çok küçük dedi daha. İşte haftaya cuma günü gel dedi 10 gün sonra
birgebebirbebee mavibonck Devlet hastanelerinde 10000 üstünü göstermiyorlar < yapıyorlar belki de daha çok olabilir yani o yüzden ortalığı içindeyim