ilaydagokerr Bana da doktorum 21.haftaya göre aldırdı detaylı ultrason randevusunu 8 ocakta gireceğim
Civcivimnm Kızlar, nasılsınız? Bende inanılmaz kalça, baldır, bel, kasık ağrısı var 18+2 olduk. Sanırım artık hızla bebiş de bedenimiz de büyüyüp genişliyor 🥲
simgenaskaleli Civcivimnm 18+2 bizde ben ilk 2 ay kasık sonrasında bel ağrısıyla dehşet mücadele ettim şimdi çok ayakta kalmadıkça aşırı yorulmadıkça daha iyiyim işyerinde otururken bel yastığı ayak desteğiyle desteklemek çok iyi geldi :) Eminim geçici bir süreçtir sabırr🌸 Hareketleri hissettiniz mi , kızlarr hisseden oldu mu?
ilaydagokerr Civcivimnm doktorunuz magnezyum başlamadıysa danışıp başlayabilirsiniz benim de çok ağrılarım oluyordu magnezyum çok iyi geldi
ilaydagokerr simgenaskaleli 18+2 yim ben de bugün bu hafta çok daha net hissetmeye başladım göbeğimin etrafında hafif hafif pıtlatıyo🥹
Civcivimnm ilaydagokerr yok sadece Genesis verdi hamilelik boyunca kullanılacak, şimdilik sadece onu kullanıyorum
ilaydagokerr Civcivimnm ben de folik olarak o markayı kullanıyorum ama ağrılarım olduğunu söylediğim için magnezyum başladı 16.haftamda. benim de ilk gebeliğim doktorunuza danışabilirsiniz. Kalça ağrımdan işe gidemedim magnezyumdan sonra iyi oldu
ebobel simgenaskaleli bende 21+5 oldum 20 haftalıktan beri hissediyorum detaylı ultrasona girdiniz mi
bntn Ben de artık sanki hissediyorum 19+5teyim. Hissedince de öyle seviniyorum ki içimde minik bir insan var🥹 rabbim sana şükürler olsun sen bebeklerimizi bizi koru
Civcivimnm Kizlarr birsey soracağım. Yarın detaylı ultrasonumuz var da yine karından bakıyorlar değil mi? Yoksa vajinal mi bakacaklar?
simgenaskaleli Civcivimnm Karından bakılır farklı bir durum risk olmadığı sürece vajinal bakıldığını hiç duymadım🙏🌸
miminas simgenaskaleli karından bakılıyor anca kanama vs gibi riskli bir şey görürse vajinal de bakabiliyorlar