gizarden Tam 16 haftalığız mayıs 11 doğum tarihi anneler günü de 10 mayıs 🙈 iki üç eğilip kalktığımda nefes nefese kalıyorum hemen vücut ağrılarım var bir de baş ağrım var 🥹
ozormans gizarden tansiyon probleminiz var mı. Benim de başım ağrıyordu tansiyonumun olduğu ortaya çıktı ilaca başladık
esrashnn01 ilaydagokerr bu benim ikinci gebeliğim doğurana kadar ara ara gelip gidiyor bu kalça ağrısı birkaç gün süründürüp geçiyor😂
brcmntrc ilaydagokerr bende de sürekli sağ kalça ağrısı var ayağımın üstüne basmak eziyet gibi şuan onun ağrısını çekiyorum 🥹
hemsut ozormans ne sıklıkta baş agriniz vardi? Benim de sık sık agriyor, ama geciyor sonrasında, daha cok alnımdan vuruyor
ozormans hemsut günde bir kere mutlaka ağrırdı , tabi midem bulandığı için tuzlu ekşi şeylerde tüketirdim son kontrolde 14/10 çıkınca doktor başlayalım dedi
miminas Ben kilo almadım henüz ama sürekli bir ağırlaşma hissi uyku hali, akşam saatleri de bildiğiniz iskeletim komple ağrıyo:) sizde var mu bu durum
ysmnvrl 15+4 ten herkese selam varmı aynı haftada olanlar . Benim 2. Gebeliğim 25 aylık oğlum var şuanda ikizlere hamileyim 🤗😍
ysmnvrl Civcivimnm yok daha belli olmadı yarın perinatolojiye randevum var bakalım orada belli olacak mı 16+1 haftayız bugün