Serfiraz aynrkrbs33 ilk üç gün depend zaten paketin içinde 9 tane var yetiyor da artıyor bile sonrasında normal ped
aynrkrbs33 mucizegebee canpedin depend gibi olanından aldım yeni, ben de hastanede lohusa elbisesiyle giyicem inşallah rahat olması adına 😍 teşekkür ederim 💕💕
Zehrasan aynrkrbs33 3 adet depend kullandım sezaryen oldum hastaneden çıkarken ped taktım 2 günde azaldı kanamam evde ped kullandım 25 gün kanamam oldu heralde bi 40 adet ped kullandım sürekli değiştim ama çok az geliyordu
Deleted33000 aynrkrbs33 ilk gün kanama çok oluyor ped yeterli olmaz canım zaten benim bildiğim hastanede de onu istiyorlar
mrp2023 supermom__ değiyor ama kilot bez olduğundan acıtmıyor ve sezaryen yerimiz zaten kapalı oluyor benimki su geçirmez bant ile kapalıydı
Kaderyusuf Bebekligunler ben 1 paket almıştım ama keşke 2 alsaydım diye düşündüm çünkü normal doğum diye bekliyordum evde suyum gelince sezeryan olana kadar 3 tane gitti bile sezeryan sonrası falan derken 3 4 günde bitti tüm paket eğer sezeryan ise tek yeterli ama normal olabilir ise 2 alın çok rahat oluyor hastanenin verdiğini takmadım bile.
Milda Depend aldım boşa gitti hiç kullanmadım. Hastanede dururken orda verdiler bez. Cikinca evde canped mesane pedi diye geçen var şekli Orkid gibi biraz daha kalın büyük. Onu kullandim bana yeterli geldi. Sezeryan doğum yaptım
inciefe aynrkrbs33 uzun gece pedleri yetersiz olabilir. Lohusa pedi alabilirsin. Ben memnun kaldım taşma falan olmadı sezeryan doğumdu bu arada.
mrvsrcn aynrkrbs33 bugün 3.gunum normal pede geçtim ama ilk iki gün özellikle de ilk gün kesinlikle depend yani normal ped kurtarmaz
Embu aynrkrbs33 hastane de bez takmışlardı eve gelince gece pedi kullanmış tim ben bana rahat gelmişti kanamam da hiç çıkmadı yetti yani
Loveis aynrkrbs33 görür. Sezeryan oldum her zaman ne kullandiysam onu kullandim. Hatta depend götürdüm hemşire ona gerek yok normal ped yeterli demişti. Hemde rahat oluyor.
Miniginannesiiii1111 aynrkrbs33 görür ben ilk oğlumda da ebebekten almıştım lohusa pedi hiçte sorun yaşamadim ikinciye hamileyim tekrar aldım