helen2323 eskiler yaptırmıyordu çünkü yoktu, bilinmiyordu. 9 aylık anne karnında duran kalpler oluyordu sebebi bilinmiyordu… Şükür ki tıp ilerliyor ve bu tarz şeylerin tespiti önceden olup, önlem alınabiliyor 🤲🏻 eskiler bebekleri de tuzlarmis kokmasin diye 🤦🏻♀️ şeker yüklemesi yaptırmayan grupla aynı bunu yapanlar. O sebeple kusura bakmasınlar ama eskileri değil, doktorları dinlerim her zaman. Başından riskli iki gebelik geçmis bir kadin olarak da gözüm kapali guvenirim doktorlara kiiii beni hastaneye yatırdıklarında gereksiz görmüş ve çıkarın beni diye her muayenede viziklamistim. İmza atıp çık demediler, her zaman için biz gonderemeyiz, seni ve bebeğini korumak istiyoruz, ikinizin iyiliğini düşünüyoruz dediler. Nihayetinde onların dediği oldu, kendimi gayet iyi hissettiğim bir günde acil ameliyata alındım ve çocuk doktorumuzun, tam zamanında müdahale edilmiş, evde olsan yetisemezdin sözleri hâlâ kulağımda çınlıyor. İnşallah yoğun bakım sürecini atlatıp, sağlıcakla kavuşacağız 🤲🏻 şeker de tansiyon kadar tehlikeli bir durum. Yani evde de insülin vuruluruz diyordu koğuştaki arkadaşlar ama olası bir şeker komasinda yeterince hızlı gelemezsiniz diye yatırıyoruz diyorlardı onlara da… Allah herkesin hamileliğini kolaylıkla geçirmeyi ve bebislerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻