Baklavaseverim [silindi] Ya şu mastit belam vardı ya diğer doktor yanlış tedavi vermiş Allahtan başka doktora gittim. Of varya ne acımıştır gözün ta buradan ben hissettim 🤣🤣
[silindi] Baklavaseverim kız kan çöktü gözüme hHshshshsh ay hadi inşallah rahatlarsın şu tedavi sonrası
Birsen15 Mor-kelebek oğlumda bir iki gün giydirdim sonra giydirmedi muhtemelen bunda da öyle yapacağım düşüyor zaten ve minik parmakları görmek ve denilen gibi keşfetmesi açısından bu defa bunun bilinci ile giydirmem gibi
thetwinmom Mor-kelebek tırnak törpüsü aldım hastane çantasına koyucam eldiven takmak istemiyorum temas halinde olmak istiyorum bende
Baklavaseverim [silindi] kız ne güçlü beben var maşAllah dikkat et yüzüne gözüne bi doktora gideydin damla verirdi
gizemgul_1 Mor-kelebek canım herkes her gün farklı bir şey söylüyor sen annesisin en güzelini sen bilirsin baktın bunalıyor cıkartırsın baktın yüzünü çizmiş giydirirsin
Ulusahin Ben hiç giydirmedim hayatı algıladığı tek yer elleri zaten ilk günler sürekli de emzirme durumu olduğu için giy çıkar yapmak çok gereksiz hiç bi yerini de çizmedi tırnak kontrolü yapıyorsunuz zaten sürekli
ErsBegAs Baklavaseverim Devletse özel öğretmen desteği şart bence ve sadece İngilizce dil eğitimi vermeli.. Türkçeye hiç girmeden 🥹