nedoo Kızlar 3 oğlum var( Rabbim eksikliklerini göstermesin)12 haftalık hamileyim sürpriz bir gebelik hiç ama hiç düşünmüyorduk nasıl olduğunu bile anlamadık diyebilirim.Sizce bu kız olabilir mi sırf merak🥲
hayirlisi06 nedoo olur İnsaAllah sağlıkla.. Benim 4 kızım oluyor. Çok isterdim biri Salih sağlıklı erkek olmasını adını Muhammed koymak için çok istedim ama olmadı sağlık olsun 🌷 Belki Muhammedim bir süpriz yapar doğumda amin 🙏
Turuncukelebek nedoo biz bilemeyiz canim. Onu bir Allah birde 16.haftada ultrason bilir 🤣🤣 benimde 2 oğlum var 3.oglum karnımda kız için 4 istesemde bakamam o kadar çocuk. Direk tüp baglaticam siz maşallah Allah kuvvet versin inşallah sağlıklı Saliha bir. Kızınız olur
ValideSultan nedoo ben bu hikayeyi biliyorum teyzemin kızından 😂😂😂😂. Şimdi 4 oğlu bir kocası var 5 erkekle işi hiç bitmiyor be diyor ki kimin bedduasını aldım acaba 4 oğlan neyse 4 gelinle uğraşmak var bir de çok dertli 😂😂😂 ama oğlanlar annesine kul kölr aşıklar resmen
ozlem889 nedoo Rabbim ol der ve olur Allah herkesin gönlündekini nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah miniğiniz
Cinarsaitinannesi hayirlisi06 hahaha bizim bir akraba öyle oldu doğumda öğrendiler erkek olduğunu hatta kız kıyafeti götürdükleri için kız kıyafeti giyindi bebek 😀tabi 10 yıl oldu bu olaya onlarda çok istiyordu erkek olmasını 2 kızdan sonra
Cinarsaitinannesi nedoo benimde 3. Sürpriz gebelik ve kız 2 oğlum var çok şükür bu da kız oldu Allah seninde gönlüne göre versin
hayirlisi06 Cinarsaitinannesi Rabbım büyüktür doğuma kadar bekletmesin supriz olursa 🤣şuan 20 haftalık olduk bu saatten sonra değişmesi çok minik bir ihtimal belkide %1 bile dgeil ne diyim en iyisini Rabbım nolır