Diamondss Kızlar sabah uyandigim gibi defalarca kusuyorum çubuk kraker yedim onu da kusuyorum doktor ilaç verdi tok karnına onları içemiyorum kahvaltı yapamadığım için ne olur bir çözüm söyleyin nasıl geçecek bu bulantı çok zor durumdayım
Zelis_ozdrgn Diamondss canım aynı şeyleri aylarca yaşadım doktorum ilaç verdi aksam uyumadan önce iki tane iç uyu dedi sabaha bulantım çok azaldı sonra düzeldi zaten 15. Haftadan sonra şimdi çok nadir aç kalırsam uzun süreliğine o zaman bulantı oluyo kaçıncı haftadasınız
Lexias Diamondss kaçıncı hafta? Ben de öyleydim Prilam verdi doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi içiyordum o zamanlar.. o olmasa yaşayamazdım. Direk eczaneden alabilirsin ama 500 tl gibi bir fiyatı var doktora yazdırırsan daha uygun. Kullan dua et bana da
momysss Diamondss ay hiç bişey işe yaramıyo insanlığımı unuttum artık sabah defalarca kusuyorum gün içinde kusmamak için sürekli bişeyler atıştırıyorum çok zor tutuyorum kendimi ilaç içiyorum onunda bi faydası yok
akkoyun21 Diamondss normlade ilk üç gebeligimde 3 aya kadar sabah istifram oluyor ama şuan benim ki yok fakat endişe ediyorum neden acaba diye .Herkeste değişiklik gösterebilir kiminde 3 4 ay sürer kiminde doğuma kadar devam eder Allah yardımcınız olsun
Diamondss Zelis_ozdrgn 6.haftadayım iki ay önce tatil için bilet kesmiştim hamile olacağımı bilmiyordum gidiş dönüş biletlerin ikisini de kesmişiz nasıl gideceğimi bilmiyorum
Zelis_ozdrgn Diamondss ilk haftalar kesinlikle yolculuk yapmayın benim doktorum risk olmamasına rağmen dedi ilk zamanlar şahsi araban dışında yolculuk yapma şahsi arabanda da yarım saat bi saatte bir dinlen yürüyüş yap
tkrk Diamondss parkta ormanda bol bol yürüyüş yapın sakız çiyneyin. Ve bu dönemden kimden nefret ediyorsanız görüşmeyin psikolojik ve hormonal bir şey