Yukselen RuzgarAlininAnnesi amin canım benim eşim askeri personel Irak’ta suan da 33 haftalığım ama eşim 1 kere bile görmedi beni hamile halimle Doğuma da geleceği belli değil ☹️
RuzgarAlininAnnesi Yukselen Allahım yardımcın olsun Rabbim sana sabır eşine güç kuvvet versin bebiş sağlıkla gelsin de annesine destek olsun Dediğim gibi dualarım seninle kuzum her zaman 🖐🏻🥰
elfkbramtn RuzgarAlininAnnesi dün kontürle gittik 34 haftalığız ultrason da ama bana göre 34 bitmesi gerek 😂 kızım olacak bir prenses gelecek allahın izniyle çok özledim biran önce gelse keşke hepsi sağlıkla tabiki ❣️ kilomuz 2500 biraz önde gidiyormuş boyumuz da 44 cm sizin ?
RuzgarAlininAnnesi elfkbramtn ben 1 aydın görmedim Bebişimi kuzum son durumundan pek haberdar değilim 🥺 Pazartesi inşallah 🙏 Kurban olsunlar ona sağlıkla gelsin inşallah , sağlıkla al kucağına kuzum benim 🥰😍
Mrvmht123 Bizde de şafak 50 hayırlısı ile bal kızım olacak iñsaAllah zmn gecmek bilmiyor ve zor geçiyor artık😚😚😚😂
RuzgarAlininAnnesi Mrvmht123 evet çok haklısınız zaman resmen durdu ama en güzel bekleyiş bunlar rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ❣️
RuzgarAlininAnnesi eeylem çok haklısın canım benim en güzel sabrımız oldu onlar bizim bide sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
RuzgarAlininAnnesi Merveyrdm Allahım yardımcın olsun canım benim , bebişin sağlıkla gelsin kucağına rabbim ikinizin de yardımcısı olsun bi avazda inşallah 🥰
RuzgarAlininAnnesi hohomoromu Allahım yardımcın olsun bi Avaz da Doğum nasip etsin . Sağlıkla gelsin inşallah 🥰😍