Serde55 Aysunays Anketten Umay birinci çıkar, çünkü şu an popüler olan o. Şahsen beğenmiyorum Umay ismini, tanrıça ismi olmasından dolayı. Aylin kibar ve zamansız bir isim. Almila da Türk kültüründen anlamlı bir isim
Deletedmom_297 Aysunays umay çok fazla tercih ediliyor bu sebepten tercihim olmazdı içlerinde en güzeli Aylin altarnatif ayliz de düşünebilirsiniz
Aysunays elifcnz Ya çok sevindim. Artık fazla konmadıgı için biz de bazı olumsuz yorumlar aldık. Eski diyenler oldu. Ama çok kibar bir isim anlamı da çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alın siz de insallah 😊
elifcnz Aysunays Aysunays bizde de begenmeyenler oluyor ama eşim insanların değil bizim ne düşündüğümüz önemli diyo. Bende vok begendim. Hem eski hemde güzel 🤗
Aysunays Serde55 Umay ın tanrıça anlamı benim de kafamı karıştırıyor. İlerde ismiyle alakalı olumsuz yorumlar almasından korkuyorum açıkcası.
Aysunays Serde55 TDK da bürçe diye geciyor kurt yavrusu anlamında. Evet Börü de benzer anlamda kurt demek sanırım
Serde55 Aysunays Evet. Çe de zaten Türkçedeki küçültme eki. Tuğçe küçük tuğ demek Burçe küçük börü demek Bahçe küçük bağ demek
Meral_56 Aysunays Artık hep aynı isimleri görüyoruz. Oysa ki aylin ne kadar zarif ve anlamlı. Yaygın da değil.
Muallim3 Aysunays Eğer İslam inancına sahipseniz Umay ismi çok sakıncalı. Şirk bile olabilir. Fetva veremem ama…
Aysunays Muallim3 Evet dini hassasiyeti olan biriyim🙏. O nedenle tam da içime sinmiyor. Eşim de biz o niyetle koymuyoruz Allah inancımız var diyor ama sonuçta ismin anlamı belli