Aaayseeert Htc4345 2. Transferim olduğu için çok heyecanlıyım sanırım test yapıp moralimi bozmak istemiyorum
Htc4345 Aaayseeert bnm 4. Deneme de tuttu şuan 35 gündür kucağımda sonuç ne olursa olsun pes etme inanmaktan vazgeçme inş olumlu sonuçlar alırsın ama belirti arama bnm hamile kaldığımi öğrendikten sonra bile hiç bir belirtim olmadi sanırsın hamile değildim
Aaayseeert sym_yc evet 5. Gün embriyosu . Bi arkadaşım yapmış olumlu olduğu halde çıkmamış 10. Günün de ondan korkuyorum bende
babyiscoming_ Aaayseeert belirtim hiç olmadı benim hatta 9 ay boyunca hiç belirtim olmadı mide bulantısı bile yaşamadım doğuma kadar güzel bir hamilelik geçirdim. Şimdi bebeğim 7 aylık oldu bile. Darısı başınıza inşallah🥰
Mrvmrv78 Aaayseeert 8. Günü kanda öğrenmiştim kaset testlerle kafanızı karıştırmayın kan verin müjdeli haberi alırsınız inşallah 🙂
Aaayseeert Mrvmrv78 bende olmadı yarın gidip vereyim böyle kafamın içinde binbir türlü şey :) belirtiniz var mıydı nasıl hissediyordunuz
sym_yc Aaayseeert tek emriyo mu çift embriyo mu benim çift embriyo 5. Günündeyim sizin gibi çok heycanlıyım daha transfer olmadan 12 li erken gebelik testi sipariş ettim 😅😅😅 ayy biz tüp bebek anne adayları çok heycanlıyız inşaAllah umduğunuzu bulursunuz🌸
Mrvmrv78 Aaayseeert şuan 31 hafta oldum üzerinden baya zaman geçti 🙂 ama ilk günden itibaren kasıklarımda cız cız bişeyler oluyordu ve göğüs hassasiyetım çok olmuştu elimi zor sürüyordum
ghostty Aaayseeert inşallah emeklerinin karşılığını alırsın sen de canım. Hormonlar tavan zaten, insan her türlü şeyi düşünüyor ister istemez.
Aaayseeert ghostty ya evet 1 dk içinde bi sürü şey düşünüyorum . Diyorum ki bence olumlu neden olumsuz olsun ki her şey iyi çıktı gibisinden . Sonra diyorum ki bence olumsuzdur şansım yoktur böyle saçma sapan düşünceler içindeyim
Seymatrkay Aaayseeert Negatif çıkarsa üzülürsünüz. Teste güvenmeyin. Testte negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok var. Sabırla yarını bekleyin derim. Ben sabırla beklemistim. Sonucu güzel oluyor :)
Aaayseeert Seymatrkay bende ilkin de çok sabırlıydım ama bu ikinci ya çok sabırsızlık yaptım maalesef
ghostty Aaayseeert bence çok normal ama öyle düşünmemeye çalışın. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda♥️♥️
Aaayseeert sym_yc tek embriyo 5. Gün 4aa kalitesin de genetik test yaptırıp sağlıklı olanı transfer oldum . Sizin belirtileriniz var mıydı
Aaayseeert sym_yc benim de kasık bel ağrım var başka da hiç bi şey yok bazısı göğüs hassasiyetim var demiş bende onlar falan yok . Sizin olumlu mu sonuçlandı
sym_yc Aaayseeert aa söyleyince fark ettim evet benim de göğüs hassasiyetim var aşırı daha 5. Gündeyim haftaya cumartesi kan testi günüm ama ben 8. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum
Aaayseeert babyiscoming_ evet her hamişin süreci farklı ilerliyormuş benim de kasık ve bel ağrısı dışında başka hiç bi şey yok ☺️ siz hamişsiniz benim için de dua edinn ❤️
babyiscoming_ Aaayseeert yok bebeğim doğum yaptım ben hamile değilim bebeğim 7 aylık🥰 yine de dualarımdasın tabiki🥰
Aaayseeert sym_yc inşallah olumlu sonuçlar alırız zaten her insanın farklı olabiliyormuş :) sizin kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer oldunuz
sym_yc Aaayseeert aynen öyle her insan farklı benim de ikinci transferim ilki kimyasal oldu düştü bu defa dondurulmuş 5. gün embriyosu çift embriyo koyduk bakalım Allah nasip ederse bu defa ümitliyim