Omaraysegul ikinciprensimgeliyor benim kizim 29 haftalik dogdu ama 20 haftadan sonra gelismemisti.. 470 gram dogdu 135 gun kuvezde yatti suan 2.5 yasinda sagligimiz sihhatimiz iyi elhamdulillah
Betulpehlivan Omaraysegul Allahım bu bir mucize rabbim seni ne kadar cok seviyormus sana cocugunu bagışlamıs cok zor bi sürec ama sonu ferah Allahım acısını göstermesin cok sevindm benimde erken dogum riskim var 3 mm acılma cocuk asagada 24+5 günlük hamileym tuvalet harici kalkmıyorm insallah bizede nasip eder rabbim o günleri görmeyi 🙏
Omaraysegul ikinciprensimgeliyor amin insallah simdi abla olacak Rabbim nasip ederse.. Rabbim hayirli zamanda kucaginiza almayi nasip etsin inşallah erken dogum olmaz
Omaraysegul Betulpehlivan Amin Allah razi olsun. Insallah gorursunuz. Rabbim saglikli sihhatli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Hacer67 Ya bende 26 haftalik hamileyim doktor erken doğum sancilarin başlamış hastaneye Yatman lazım kesinlikle dedi bende imza attım çıktım çok erken değil mi
Ysn Hacer67 neden boyle bisey yaptiniz evde bi anda dogum baslarsa ne yapacaksiniz evde bekleyeniniz mi var bilmiyorum ama risk almayin en azindan hastanede serum nst yaparlar
dml33 Hacer67 nasil anladi erken dogum sancisinin basladigini sikayetiniz mi vardi nst falan mi girdiniz
ikinciprensimgeliyor 840 gram ama tam net degil dedi doktor bide boyu bacak boyu falan kisa gibi demisti suan kasilmalarim var ama Cok korkuyorum
AzraCaglar ikinciprensimgeliyor Canım ömrü veren Allah. Yaşamaz derler yaşatır Rabbim. Bol bol dua et. Tabi ki öyle erken doğup yaşayan bebişler oluyor. Uzun bi müddet küvezde kalıyor ama sonu güzel olacak inşallah. Canını sıkma bol bol dua et😊
Hacer67 Ysn valla canım bulunduğum hastane üzerine almio bebek doğar sa donamli yoğun bakım ünitesi yokmuş bnde başka bilmedigim biyere gitmekten korkuyorum ya bebeğim e bişey olursa die ağrım çok siddetlendiginde giderim die hastane 5 dk mesafemde
Ysn Hacer67 tamam da belki durdurcaklar hastanede evde siz ne yapabilirsiniz ki haftaniz cok kucuk bi baslarsa durdurulumaz yapmayin :(
Hacer67 dml33 evet sancim var belimden Doğru karnimda kasilmam var nts de cikti oyuzden öyle söyledi zaten