heyecanlibekleyis_ Turuncukelebek ay masallah ❤️ya boyle demir ismi bana cok guzel geliyor karakterli bi isim gibi ama doğu isminide seviyorum demir ya da doğu mu koysak diye dusunduk bizde bugun yarin dogumum olacak ama hala karar veremedik
Turuncukelebek heyecanlibekleyis_ doğu ismi ne bilim bana güzel gelmedi sırf eşim. İstiyor diye ve D harfinde başka güzel isim yok diye karar kıldık bende 2.oglumun ismine bayılıyorum doruk ama Demir de güzel bence doğudan
mehmetsaki Turuncukelebek D harfiyle Deniz Demircan Doğukan Bunları bulabildim gerçektende kolay bulunmuyormuş🤭
BirAnneikibebek0 Sementa63 ilk oğlumun ismi kayınbabamın ismi İbrahim Asaf kardeşinin ismi de ÇINAR EGE olacak Allah nasip ederse 💚
babymom2026 Sementa63 daha cinsiyetim belli degil ama erkek olursa yiğit düşünüyoruz bakalım nasip ☺️
Mushab5260 Benim ilk oğlumun adı Ertuğrul nasip olursa ikincide erkek olacak Tuğtekin koyacağız ikiside Öz Türkçe isim olsun istedik 💙
Cat98 Sementa63 Yiğit Altay, Kağan, ve Tuğkan beğeniyorum ama seçemiyorum işin sonunda biri olacakta hayırlısı artık 😁
Panikprensesveyediataklar eses26_ insanların acısını biraz biraz anlamaya çalışın. İçinden gelmiş yazmış. Yapmayın lütfen. En azından bu yorumunuzu kendinize saklayıp böyle acılı insanları görünce bu tarz yorumları lütfen siz yazmayın.
eses26_ Panikprensesveyediataklar hanımefendi ben acısını anlıyorum zaten ama bu posta isimleri okumak için girdim görmek istemediğimiz şeyleri engelliyoruz burda hassas içerik adı altında olmadıgı için okumak zorunda kaldım
Erurtane Sementa63 eğer oğlum olsaydı kesinlikle Uras Ege koyardım 🥹🥲❤️ Atilla da çok hoşuma gidiyor ama benden başka beğenen yok 😃😆🤣