-Cennetkusuannesi- -Cennetkusuannesi- kesesi delinip suyu geldi erken doğum oldu kaybettim allah razı olsn sizler sağlıkla, alın kucağınıza
kadermirali @Sementa63 benim ilk oğlumun adı Mirali Doruk . İkinci bakalım erkek gibi diyorlar. Cinsiyet erkek ise ben de kararsızım. Ama Alperen dedik bir ara. Bakalım :)))
-Cennetkusuannesi- eses26_ kusura bakmayın ama hevesle oğluna isim seçip koyamamış biriyim bende yazmak istedim görmek istemiyosanz okumadan, geçebilirsiniz. Herkesin istediğini özgürce yazabildiği bir platform burası
Panikprensesveyediataklar eses26_ insanların acısını biraz biraz anlamaya çalışın. İçinden gelmiş yazmış. Yapmayın lütfen. En azından bu yorumunuzu kendinize saklayıp böyle acılı insanları görünce bu tarz yorumları lütfen siz yazmayın.
Turuncukelebek Sementa63 ilk oğlum demir ikinci doruk şimdiki doğacak olanın ismini beğenmedim ama mecbur D harfinden gittik bozulmasın diye doğu koyacağız Atlas isterdim yoksa kuzey
heyecanlibekleyis_ Turuncukelebek bende demir koymayi dusunuyorum ogluma oglunuzun karakteri nasil uslu mu yaramaz mi 😅
kbrklc16 Sementa63 cinsiyet 2 hafta sinra belli olucak ama.oglum.olursa Ömer faruk.koyucam ruyamdada gördüm çünkü