Ozy Arkadaslar aranizda bebegi kilo almamis olan varmi 33+1 de doktora gittigimde 2149 gramdi Hastanede bakdirmistim 35+5 kadin doktorum 2.000 gram dedi 36+0 icim rahat etmedi ve hastaneye tekrar bakdirdim 2500 gramm dedi Kadin doktorum iki hafta bekliyelim kilo almazsa dogum yapman lazim dedi Neye inanacagimi sasirdim a yanilma olur diyolar ama yanilma olsa bile cok az kilosu Basina böyle bi olay gelen varmi
mcansum Ozy bakılan cihazlardan değişebilir bkle bakalm nolacak... benimkide iki hafta önce 1875 idi bugun 1930 müş 100gr bile almamıs gorunuyor bende endişelendim acıkcası bekleyelim bakalm biraz
Septik34 Ozy tansiyonuna baktılar mı benimde son 1 ay önce gittiğimde normal gidiyodu kilosu bu sefer 1992 gr geldi 33+3teyiz 9 gün ufak kalmış dedi ve tansiyonum yüksek çıktı beslenememiş tansiyondan dolayı sanırım
Ozy mcansum kacinci haftadasin hergün kasar yumurta muz pekmez yemeye basladim ama bi faydasi olurmu bilmiyorum
mcansum Ozy bn özellikle kilo alması için ugrasmadm ama herhun yumurta yemeye özen gosterıyorm kaşar cok yıyorum ceviz yiyorum yogurt