Cumartesi günü sabahtan tek ayak şişmesinden dolayı acile gitmek durumunda kaldım. İnternette okuduğum kadarıyla bu durumu yaşayanlarda protein kaçağı ve gebelik zehirlenmesi gibi durumlar yaşandığını öğrenince tedirgin oldum ve test yaptırmak istedim. Neyse gittim kimsecikler yok ben ve bi Hamiş bayan dışında , doktor hanım benden idrar testi istedi verdim ve bekliyorum. O sıra da diğer arkadaş içeri girdi çatala çıkması için hazırlanması söylendi. Kimse olmadığı için konuşulan herşey dışardan duyuluyor. Bayan çatala çıktı bu sıra da dışarda bir anda bi kıyamet koptu. Bir bağırma bir bağırma size anlatamam birinin canı o kadar yanıyor ki nasıl ağlayarak bağırıyor. Bütün üniformalı kişiler bir anda dışarı koştu. Hemen bir tekerlekli sandalye yardımıyla bağıran kişiyi oturttular içer getiriyorlar . Gencecik 20 li yaşlarda bir kızcağız hamile ve doğurmak üzere. Ama nasıl haykırıyor hissettiğini söylüyor geldi diyor. Doktorlar hemşireler bi yandan yardımcı olmak için ıkınmaması gerektiğini söylüyor daha sandalyede olduğu için kaç cm açıklık var göremiyorlar, çünkü daha çatala çıkamadı . Çatalda ki diğer arkadaş alel acele dışarı çıkarıldı diğer acil olan oturtturuldu bu sırada dışardan biz herşeyi duyuyoruz 🥹🥹🥹 o kızcağıza sakince güzelce son kez okunması söylendi ve o muhteşem ağlama sesi duyuldu 🥹🥹🥹🥹 yemin ederim o kız doğururken ben ve diğer arkadaş hüngür hüngür ağladık onun çektiği o acıyı resmen bizde yaşadık onun adına o kadar sevindik ki sağlıkla bebeğini dünyaya getirdi ve bu yaşananlar 2 dakika sürdü. 9:42’de hastaneye giriş yaptı,9:44 de bebek dünyaya geldi. Çocuk hemşiresi geldi bebişi aldı odaya hazırlamaya götürdü. Doğumu gerçekleştiren doktor doğum saatini cinsiyetini vs not aldırdı görevini layıkıyla yaptığı için mutlulukla evine gitti, tam nöbet değişim saatinde oldu çünkü 🥹Bu olayı yaşayan canım anne her kimsen ve buralardaysan çok güzel bir ana şahitlik ettiğimiz için çok mutluyum umarım senin ve yavrunun sağlıklı bereketli ömrü olur ❤️