efinays arkadaşlar merhaba. ben 5 haftalık hanileyim 2-3 gündür açık sarımsı çok açık kahvemsi akıntı geliyordu peçeteye. bugün sabah koyu kahve geldi korkuyorum bit şey olur mu diye. bizde birde kan uyuşmazlığı var. bununla alakalı olabilir mi yada düşük vs olur mu ? salı gününe randevum. şalı gününe kadar bekleyeyim mi acile falan mı gideyim. chat cpt normal diyor ona görsellerle attım ama bilemedim :(
mucizem__ efinays kahvarengi akintin kırmızıya dönene kadar bir şey olmaz yerlesmedir büyük ihtimalle benimde olmuştu ama dediğim gibi nokta kadar dahi kırmızı kan görürseniz doktora gidin
Daisyy000 efinays Acile git progestan verirler ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaparlar. 4+5ten 9. Haftaya kadar kahverengi lekelenmem oldu. O süreçte progestan kullandım. Salıya kadar beklemeyin gidin .Bende de kan uyuşmazlığı var dediğim gibi yaptılar.. Allah korusun bir sıkıntı varsa bile progestan bebek rahat tutunsun diye önlem.. Normal yerleşmeden dolayı da olabilir ama bilemeyiz o yüzden muhakkak progestan kullanmak lazım. Ben ezmiriyordum. Kanama alanım vs de yoktu. Doktor emzirmeden dolayı da olabilir, emzirmeyi kes,yerleşmedende olabilir tam sebebini bilemeyiz demişti
miraynur efinays bebeğim uzan dinlen bol bol, ayaklarinin altına yastık koy , stres yapma, yerleşme kanamasi oluyor bu haftalarda, takip et koyu kırmızı ve aşırı kanama olursa beklemeden git , sağ salim al kucağına ❤️
bayatlamayankurabiye efinays Merhaba. Hamilelikte bence her akıntı, kanama dikkate alınmalı. 6. haftamda doktora gittiğimde kahverengi lekelenmem olduğunu söyledim. Yerleşme kanamasıdır, normal dedi. Birkaç gün sonra kahverengi akıntım çok yoğun bir kanamaya dönüştü. 3 gün hastanede yattım. Bunu sizi korkutmak için değil hemen acile gitmeniz için anlattım. Eğer normal bir lekelenmeyse içiniz rahat eder. Salı gününe kadar stresle beklemezsiniz. Eğer farklı bir durum varsa ilaç verirler. Erkenden tedaviye başlamış olursunuz. Bence Salı gününe kadar beklemeyin.
efinays mucizem__ evet acile gittim normal karşıladı doktor. dinlen ve bol su iç dedi. siz ne yapmıştınız bu durumda
Moon96 mucizem__ bende 4+5 teyim ilk hafta sızıntı seklinde kahverengi ve pembemsi akıntım vardı. Dün sabaha karşı kanama oldu ve acile gittik. Kan testi yaptılar sonucu öğrenemedim henüz beta vs bilmiyorum. Ultrason ile bakıldı kese ve içinde minicik embriyo vardı kalp atısı vs alamadık çok erken olduğu için. Yurtdısındayız ve doktorlar müdahale etmiyor maalesef, fitil progestanım vardı onu kullandım 2-3 gündür bugünde doktordan sonra kanama yavaş yavaş azaldı sizce kalp atımı duyulur mu yarın tekrar doktora gideceğiz. 3 kaybım var artık delirmek üzereyiz. :(
efinays Daisyy000 acile gittim biraz önce geldik. acil kadın doğum ultrasonla kontrol ettik keseyi gördü hatta çift kese görüyorum gibi dedi. kahverengi leke için de bol su iç istirahat et dedi. kan uyuşmazlığı vs diye söyledim ama onunla alakalı bi durum değil dedi
tgbb22 efinays benimde o haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu ama düşük tehlikesi demislerdi kanama alanı vardı progestan kullanıyorum sürekli o yüzden
mucizem__ efinays benim beze şeklinde kanamam oldu hatta parça düşüyodu kan boşalmasiyla Dr a gittim progestan iğne ve hapını kullandım 2 ay ve 4 ayıma kadar yattım yani o kanamaya rağmen çok şükür tutundu şuan karnımda minik minik tekmelerini hissediyorum ☺️ne yaptın demistin bol bol dinlendim 3 yasidna bir kızım var sadece onun için ayağa kalktm ağır kaldırmadm hareketlerime dikkat ettim
Betbet98 bayatlamayankurabiye çok geçmiş olsun acilde sadece progestan tedavisi mi uygulandı acaba yoksa serum da verdiler mi
efinays bayatlamayankurabiye teşekkür ederim evet sabah acile gittim ama normal dediler. neye normal diyorlar bilmiyorum bence ezbere konuşuyorlar. ultrasonla da baktı keseyi gördü küçük. hatta iki tane kese görüyorum dedi hayırlısı
bayatlamayankurabiye Betbet98 Teşekkür ederim ☺️ Progestan verdiler sadece. 29+5’teyim. Hâlâ kullanıyorum.
Betbet98 bayatlamayankurabiye Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰 demek ki hiç serum tedavisi uygulamıyorlar
bayatlamayankurabiye Betbet98 Çok teşekkür ederim. Cümlemize inşallah 🤲🏻 Serum, iğne tedavisi uygulandığını duymuştum. Ama bana hiçbiri yapılmadı. Kanamam kısa sürede durdu. Belki o sebepten gerek duymamışlardır.
mucizem__ Moon96 daha yeniymis kanamaya aldanmayın siz dinlenmeye bakın sancın olupda kanama durmayana kadar bir şey olmz bende fitil progestan kullandım onu sakın ihmal etmeyin inşallah yakın zamanda kalp atışını duyarsnz üstte de dediğim gibi benim 2 ay sürdü kanamam ara ara olurdu ona rağmen bir şey olmadı çok şükür
elifsday Merhaba 5+2 den yaklaşık 10-12 gün süre kahverengi lekelenmem oldu. doktorum bana progestan ilaç verdi günde 3 doz kullanıyorum. Daha 4 5 gündür çok şükür kanamam kesildi. Çok sükür süreç olumlu gittiğini iletiyor ama ben bu süreçte hep dinlendim bol bol uzandım 🙏🏻 neden olduğunu bilemiyorlar lekelenmenin yerleşme kanaması , cinsel birliktelik , vajinal hassasiyet bir çok sebebi olabiliyormus 🙏🏻 güzel düşünün ve önleminizi anlamınızı rica edeceğim umarım en kısa sürede sizinde geçer psikoljijman beni çok kötü hissettirmişti ama olumlu olun lütfen gayet normalmiş
Moon96 elifsday teşekkür ederiz cevabınız için umarım benim içinde hersey yolunda gider ve minik kalp atışları görebilirim 🥹🙏🏻