Seciill400 Mersine yeni taşındık hala doktor bulamadım önerecek dr var mi acaba doğumda ekim sonunda olacak inşallah 🐣
smglyrk Ben iki kızımı sultan Çınar çelikte doğurdum şimdi üçüncüye hamileyim yine ona gidicem forum yaşam hastanesibde
Seciill400 sidibal medicalpark Ayşenur kaya kahveciden randevu aldim nasil bi dr bilginiz var mi acaba
mgokk33 Seciill400 öerhaba ben gidiyorum Ayşenur hanıma çok memnunum tavsiye ederim yalnızca çok yoğun bazen kapıda sıra bekliyorsunuz ama mesajlara falan dönüyor mutlaka
Gozde-2833 Merhaba bende Medikal park Ahmet Yıldızbakan a gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum yine Medikal parkta Aysun Hanım varmış iyi diyorlar giden varmı acaba
Seciill400 Gozde-2833 bende medicalde serap mollaoglu na gittim degistirmek istiyorum Aysenur dr ve Aysun arasında kaldım
Gozde-2833 Aysun Hanımı gördüm çok güleryüzlü bir kaç kişiden de iyi olduğunu duydum bir sonraki kontrolümde onu deneyeceğim
Seciill400 sidibal inşallah mersine yeni taşındım önce hospital citye gittim suna hanıma pek memnun kalmadim simdi medicalde devam edeceğim
sidibal Seciill400 benim de çok iyi bildiğim bir yer değil eşimin memleketi ama medical iyidir zaten kurumsal hastane (:
Seciill400 fgnzc hospitaldan memnun kalmayınca hemen medicale gittik randevu almadan bi serap hanim bostaydi oyle muayene oldum ama hic yorumu yok internette o dusundurmustu beni