ozgeacar01 Evet arkadaşlar erkek annesi oluyormuşum bir kızım vardı şimdi birde oğluş nasip etti rabbim 🙏 Cinsiyetimizi doğru tahmin eden arkadaşlara teşekkür ediyorum çoğunluk erkek demişti zaten🥰🥰❤️ @Ozgeliz hesaplamanız doğru çıktı ☺️🙏💙 @Elamomy erkek tahmin etmiştiniz doğru çıktı 💙 @staRmama erkek tahmin etmiştiniz doğru çıktı💙 @Mervekaram22 erkek tahmin etmiştiniz doğru çıktı💙 @Ayfersalih28 erkek demiştiniz 💙 @Annekuzusu123 erkek demiştiniz 💙 @valeriaa_ kız demiştiniz maalesef☺️💙 @maco61 erkek demiştiniz 💙 @nurbbdg erkek demiştiniz 💙 @Kbrkk erkek demiştiniz 💙 @Papatyam_01 erkek demiştiniz 💙 @Nursemom90 kız demiştiniz malesef☺️💙 @Sarfaraz_17 erkek demiştiniz 💙 @melektryk kız demiştiniz malesef ☺️💙 @dimpleuser erkek demiştiniz 💙
maco61 ozgeacar01 yaa çok sevindim okadar mutlu oldum ki🥹 maşallah maşallah. Darısı başıma bir kızım var bende bir oğlum olsun çok istiyorum hayırla sağlıkla kalp atışınıda duyarım perşembe günü
Ayfersalih28 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyüsün inşallah, sağlıcakla ilerlesin, sağlıcakla gelsin 😍😍annesinin prensi ,maşallah..rabbim kem gözlerden korusun ailenizle birlikte Sans mutluluk huzur nese yanınızda olsun🩵🩵⚘️⚘️
Bbbaaa @dimpleuser @Sarfaraz_17 @Ozgeliz @Elamomy @staRmama @Mervekaram22 @Ayfersalih28 @Annekuzusu123 @maco61 @nurbbdg @Kbrkk @Papatyam_01 @Safra5645 @dimpleuser 13 haftalık yeni bi ultrason görseli lütfen yorumlar mısınız sizlerin hep tahminleriniz tutmuş ❤️