xesra-0911 20 Eylül’de kan uyuşmazlığı ignem var ilk kez olacağım nasıl bişey gitmeden önce neler yapmam lazım
asli0101 xesra-0911 biraz fazla yakıyor sadece can acıtıyor vurmadan önce de belli başlı sorular soruyorlar zaten size
Yazmelegi_ xesra-0911 acısı yok hemen oluyo bitiyo öyle hatırlıyorum bu gebeligimde henüz olmadım. Bide benden eşimin kan grubu yazan bir belge istediler bende ehliyetinin arkasinda yazdığı için onu fotokopi çıkarttirdim götürdüm geri kalanı onlar hallediyo. Sabah erken gidip kan vermiştim öğleden sonra kan çıkmıştı iğneyi yapmışlardı
asli0101 Edaagmail benim gebeliğimin ilk haftalarında kanamam olmuştu o yüzden ilk o zaman vurdular normalde sadece 28. Hafta da bide bebek doğunca eğer gene zıt kan gruplarınız varsa o zaman vuruyorlar benim o yüzden 3 tane vurundum
Asl1_q Hiç acısı falan yok benim canım o kadar tatlı ki gerçekten ona rağmen normal kalça iğnesi sadece kadın iğneyi iteklerken bir iki kere kendimi sıkarak ileri gittim oda refleks olarak ama acı yoktu korkmayın