Yag_murr Merhaba arkadaşlar 28 30 haftalarda bebeğinizin kilosu neydi acaba rica etsem bilgi verirmisiniz
nidanida34 Yag_murr benim bugün 28+5 kontrolüm vardı, 1360 gram dedi ama artı eksi 200 gram olabiliyormuş. Günüyle uyumluymuş.
ozlem889 Yag_murr bazen bebekler minyon olabiliyor gelişimi güzel ama kgsu düşük bir bebek de olabilir doktorunuz sorun görmediyse canınızı sıkmayın organları. İyi gelişiyorsa sorun yok demektir zaten sorun görse mutlaka. Yönlendirirdi sizi duruma göre
Yag_murr Benm bebeğim 28. Haftaya göre küçüktü baya doktorda herhangi birsey söylemedi kaldım böyle ne yapacağımıda pek bilemiyorum bir kilonun altında bebeğim o haftada
melsaanne Yag_murr muz , kaju, kaşar peyniri bebeğe çok güzel kilo aldırıyor gün içinde mutlaka tüket bide haşlanmış yumurta ve kefir de iç umarım bi sonraki kontrolde epey almış olur🥰
Cinarsaitinannesi Yag_murr doktor yanlış ölçmüş olabilir mi aceba bizim o haftada 1200 civarıydı. Size herhangi bi tavsiyede bulundu mu yada perinatoloji önerdi mi
Yag_murr Cinarsaitinannesi maalesef hiçbirsey demedi ben sonra tesadüfen başka bir hastanın bebeğinin kilosunu duyup işkillendim araştırdım ve çok zayıf olduğunu anladım
ozlem889 Yag_murr doktorunuza güveniyorsanız sıkıntı etmeyin yoksa da farklı bir görüş alabilirsiniz içinizin rahat etmesi için annelik işte karnına düştüğü an başlıyo telaş tedirginlik