sevdicek93 Kızlar doktorum 12+5 de erkeğe benziyor dedi doktorumun yaşadığım yerin en iyi doktoru .. fakat arkadaşımın ki değişti böyle değişenler var mı bi kaç kıyafet aldık değişmez inşallah
Serays sevdicek93 evet 12 de erkeğe benziyor çıkıntı var demişti ama o haftalarda kızda da erkekte de çıkıntı oluyomuş. Şu an sonuç %100 kız bende
Sh123 sevdicek93 kaç yasında hamile kaldığını ve son adet tarihini söylersen tahminde bulunabilirim 😍
Naze2005 sevdicek93 11 haftalıkken erkek dedi hatta pipisini bile gösterdi şuan 15 haftalık oldum ama daha dr gitmedim 1 hafta sonra gidicem
Ggizemsnl Bana da 12+6 da erkek dedi daha gitmedim doktora ama benden sonra kontrole gidip erkek dedikleri kız çıktı. Kız göstermiyor eğer doktorun benziyor falan dediyse erkeğin görülmesi kıza göre daha Kolay oluyor tabi kordon da olabiliyor bazen
sevdicek93 Ggizemsnl bacak arası resmi verdi zaten kemikten anlıyoruz dedi fakat ben endişelendim ya değişirse diye kesin demedi ben ısrar edince söyledi
Serays sevdicek93 aynen bana da kemik yapısı gelişimi erkeğe benziyor demişti çıkıntıda vardı ama şu an detaylıya da girdim kız
Kardelen25 CNm 17 deyim göstermedi hala doktor kıza benziyor dedi sadece başlasa bişey demedi 😀yani eğer kızsa gerçekten zor gösteriyor her gittiğimde bacakları kapalıydı halada öyle 😀
Serays Sh123 hiç biri tutmuyor ne karbonat testi ne çin takvimi ne yüzük testi bende hepsi erkeği gösterdi sonuç %100 kız
Serays Sh123 bende tutmadı ben de erkek hissediyordum her şey de erkeği gösteriyordu ama kız . Hayırlısı buymuş
Sh123 sevdicek93 evet bende bi arkadaşımdan duydum inanılmaz gibi ama 3 Ablam ve her birinin 2 çocuğu var hepsi doğru çıkıyor takvimden bakınca