Gamzeemrmrt İsteklisi isteksızı vs. Mıllete para lazım yahu ıkız bebeklerı bıle ayrı sayan ınsanlarımız var. Ayrı ayrı paracıklar alıyorlar😂🤪🙊☺️👏
Hzlnr15 Elifinbebisi benim gittiğim hastanede normal doğum şuan 6 bin lira. Her hastanede değişiyor fiyatlar
ikimelekannesi___ Hzlnr15 bacim siz hangi hastaneye gidiyorsunuz böyle 6 bin nedir uzayda mi doğuruyor farkı ne çok şaşırdım valla
Ebruu_ozt Tomurcuk18 aslinda ayni 😊 sizden devletin belirledigi miktarın disinda para alamazlar makbuz alirsaniz sgk hastaneye dava acip verdiğiniz parayı tekrar alabilirsiniz
Zeynpatak Habibe24 arkadasim antepte dogum yapti ondan biliorum orda uygun fiyatlar hem de bizimkinden yeni ve temiz hastane . Napalim canim bikerelik mecbur vericez
Mel0s Habibe24 hic ole bise dymadm gayette ucretli valla insallah ole bise olur bn ozele gdiorm normal istiorum super olur valla😂
Zeynpatak ikimelekannesi___ eskisehir de boyle fiyatlar maalesef . Ozel hastane fazla yok ondan kaynakli sanirim
Hzlnr15 ikimelekannesi___ medical park a gidiyorum. Ve bu daha ne ki. Acıbadem, memorial buralar 10 bin lira fiyat veriyor normal doğuma
Reykzy Habibe24 mümkün diil odalarında kalıypsun bir gecede olsa devletin bunu karşılaması çok zor şuan bile çok dolu doğum katları