Havin49_ karamel008 benim oğlumda öyleydi acayip sancılıydım reglime 3 gün vardı annemdeydim sağolsun doktora götürdü doktor rahim duvarın çok kalınlaşmış hamile olabilir misn dedi test yaptı üç gün kala değerim 101 çıkmıştı oğlum şuan 1 yaşında çok şükür
karamel008 Havin49_ Benim bugün regl günüm kan verdim 169 çıktı inşallah git gide yükselir sizinki gibi 🙏
AdaKaranfili Pelinytm evet. İnşallah.bakalim kısmet artık .sizde sağlıkla kavuşun. Eşimin bile morali bozuldu hasta oldum diyince.
Nisakmn karamel008 Bennnn tabiki adet olucam sanıp böyle cok kasık ağrısı cektim ki tuvakete gidip bakardım yok gelmemiş 11. gün test yaptim ve hamileydim şok olmuştumm
Tugba553 Şuan aynı durumdayım adetim 9 gün gecikti ve 9 gündür ha oldum ha olcam diye sancı çekiyorum bugün test yaptım negatif çıktı ama 😞
karamel008 Tugba553 İnşallah öbür aya hayırlı haberler alırsın canım nasibi ne zamansa o zaman gelecek İnşallah 🙏❤️
karamel008 busratok Hamileyim canım şu an 6.haftadayım önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğiz inşallah 🙏🥰