Serileydii Kızlar Antalyada detaylı ultrason için gittiğiniz iyi doktorlar hangileri ve fiyatlar neler yardımcı olur musunuz?
cizgilidefter Serileydii arkadaşım hasan urcuya gitti nakitte 3000 ödedi. Kart olursa 3500müş. Memnun kalmış, ben de haftam gelirse kendisini değerlendireceğim
mfsila Serileydii Ben de doktorumun önerisi üzerine Cem Sanhal’a gittim. Gerçekten içinde başarılı ve detaya çok önem veren bir hekim. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum. Fiyatı da 4000 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bana tavsiye eden doktor Cem Hoca için cihazlarının çok iyi ve net olduğunu söyledi. Hocanın yorumlarına bakılırsa da gerçekten başarılı.
Serileydii cizgilidefter cem sanhal diye birisini önerdi kendi doktorum ama bilemedim bende gidenlerin yorumlarını merak ettim teşekkür ederim 🙏
Edaagmail cizgilidefter hasan urcu perinatalog mu? Sanki radyoloji uzmanı gibi geldi bana. Çünkü bütün usgleri çekiyor
Bulutlarda Serileydii ben gittim bugün çok memnun kaldım. 30dk sürdü ama bebeğim zorlamadı hemen her şeyi gösterdi. Her şeyi tek tek anlattı. Çok şükür hiçbir problem çıkmadı. 4 sayfalık rapor + cd + ve bir tane fotoğrafını verdi sonra raporu kendi doktorumuza götürdük oda baktı çok şükür atlattık
Serileydii mfsila sanırım bende cem beye gidecek gibiyim hakkında çok fazla olumlu yorum duydum teşekkür ediyorum 😊🫶🏼
didemma Memorial hastanesinde Etfal Avcıya gitmiştim. İletişimi, ilgisi gerçekten çok iyi bir hoca. Çok memnun kalmıştık. Ancak fiyatını bilmiyorum doğum teminatım vardı.
cizgilidefter Edaagmail çok haklısın ben de şimdi baktım perinatolog değil sanırım. Belki de o yüzden uygundur
Serileydii cizgilidefter fiyat ortalaması 3000-5000 arası gibi geneli ama benim aklıma cem sanhal yattı gibi
morkedi44 Ben de, beni takip eden hocam perinatologa git dediği için, Prof Dr Cem Sanhal hocaya gittim, eşim ile birlikte çok memnun kalmıştık