Ceren2406 Kızlar reglime 4 gün kala beta hcg 118 çıktı 2-3 gün hafif lekelenmem var şimdi hiç yok çok şükür sizce nasıl böyle bir durum yaşayan var mı ?
3boysmom Ceren2406 hayırlı olsun canım. iki günde bir düzenli kan verip beta takibi yapmanı öneririm. kanama içinde yoğun değilse belki yerleşme kanamasıdır onu bilemiyorum malesef🙏
Deletedmom_8793 Ceren2406 Ben de ilk öğrendiğimde 119 ile öğrenmiştim 2 gebeliğimi 2 gün sonra tekrar kan verdiğimde 5 00′lerde bir şeydi
Ceren2406 3boysmom teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallahhh 🙏🏻 doktorum verme birdaha beta dedi çarşamba günü keseyi görmek için gideceğim inşallah
Ceren2406 minaaa20 çok teşekkür ederim ❤️ Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle kolaylıkla inşallahhh 🙏🏻
Bir1kelebek Ceren2406 yok ama burda çok okudum ve senin şuanda olması çok normal yani bu zamanlarda oluyor zaten genelde 😊
Ceren2406 Deletedmom_8793 Allah bağışlasın 🧿 benim biraz zor bir sürecin üzerine olduğu için doktorum kese ve kalp atışını duymadan sevinmeyelim dedi bekliyoruz bakalım hayırlısıyla 🙏🏻🙏🏻