Öncelikle herkese merhaba bebeğini kucağına almış tüm annelere göz aydınlığı vermek istiyorum çok güzel bir hismiş dünyalara bedel ben de doğum hikayemi şekilde başlamak istiyorum 40 haftalıkken doğumum oldu sancılarım ve nişanı vs suyum gelmediği için doktorum suni ile bir başlatalım dedi tabi burada saat 9:00 gibi ilk muayenem yapıldı bir bakıldı çatı muayenesi daha herhangi bir açıklık yoktu dediğim gibi saat 9:00 gibi suni sancı‘ya başladık sabır gerektiren bir işlem gerçekten 6 saat sonra sancı çektim ve bununla birlikte bir sürü çatı muayenesi kesinlikle açılma olmadı doktor bebeğin başının hiç kanala bile ilerlememediğini söyledi bu arada çatı muayeneleri çok acılı geçiyordu ama normal doğum istediğim için dayanıyordum bir şekilde altıncı saatin sonunda ebem geldi eğer bu saat içerisinde açılma olmadıysa Aleyna kesinlikle bir durum vardır dedi ben o ara çok ağladım bu kadar çabanın sonunda en sonunda sezeryana girmeye karar verdik ve dedikleri gibi bebeğin koluna kordonu dolanmış o şekilde doğum gerçekleşti yani demem o ki onlar bir şekilde gerçekten gelmek istedikleri gibi geliyorlar eşim yanımdaydı annem falan sezeryandan çokça memnun kaldım hiç bir negatifliğim kalmadı sonraki sürecimin 2. Günündeyim iyiyim şükür sadece meme ucundaki çatlakla mücadele ediyorum 🌸