yagmurcaner Tam 8. Haftaya girdik fakat karnım az yesem dahi çok fazla şişiyor ve hemen geçmiyor normal mi önerileriniz neler
efnanhiraa yagmurcaner normal sindirim yavaşlıyor hormonlardna ötürü gaz kabızlık şişlik normal kefir iç soda iç
alpanne3 tkrk şimdi bende yaşıyorum 8 haftalık hamıleyım ama böyle gaz sıkışması gıbı bı ağrı gırdı yemekten sonra normal mı arkadaşlar
yagmurcaner efnanhiraa aramızda bir gün varmış acıkmaya başlasam bile sanki karnımda şişlik devam ediyor anlamadım
yldrmsmye Şuan bende aynı böyleyim benim 7 haftalık ama şişlik kabızlık cok fazla maden suyu içince biraz daha iyi geliyor ama bir süre böyle devam galiba
Bir1kelebek Kızlar henüz gebe değilim yumurtlama üstünden 4 gün geçti ama çok gaz sorunum var karnım sert ve şiş acaba belirt olabilir mi bu kadar erken
Admsarzu Bir1kelebek bu kadar erken olmaz ama belli de olmaz yumurtlamadan en az 12 gün sonra test yap derim yinede
Bir1kelebek Admsarzu evet öyle yapıcamm yumurtlamadan beri var bu gaz şişlik inşaAllah nasip olur bu ay hayırlı sağlıklı
Admsarzu Çok normal ben 11 haftayım gaz ve şişkinlikten nefes alamadığım oluyor 😂 soda iç rahatlatiyor bide kabızlık oluyor sindirim yavaşlıyor ya çok normal canım