Sezensezen1 Bir1kelebek Allah akıl versin ne diyim bu erkek sevdası ne bu insanlarda anlamış değilim insanlar yıllarca çocukları olsun diye uğraşıyor biraz şükür edin ya
tahamommy Bir1kelebek eğer ki isteğinde samimi ise el açsın allaha dua etsin arapçası türkçesi yok bu işin
Srp53 Bir1kelebek erkek bebek duası mı öyle bir şey mi var ben bilmiyorum da çok ilginç geldi insanlar keşke oturup cinsiyet için dua arayacağına sıhhatli olması hayırlı bir insan olması için çaba gösterseler. Her kimse Allah gönlündekini hayırla versin ne diyelim.
Bir1kelebek Sezensezen1 🤷♀️ milletin çocuk yapmakla ilgili bi sorunu olmadığı için erkek istiyor olabilirler yani 😅
Bir1kelebek Bulutlarda canım tabiki sağlıklı da ister onun içinde dua eder ama 3 tane kızı varmış ve şuan da erkek istiyorlarmış çok da kızacak bir şey yok bence
Bulutlarda Bir1kelebek Tabiki herkesin gönlünden geçen vardır ama arkadaşına söyleyip buraya yazdıracak kadarda olmamalı bence hakkında hayırlısı olsun
zeh6363 Bir1kelebek bencede kimse anlayamaz onu ama mesela onu ben çok iyi anlarım 4 tane kızım ard arda oldu şuan hamileyim ve hayırlı sağlıklı oğlum olmasını çok isterim ama kimse kimsenin halinden anlamaz bana bekarken öyle çok isteyeceksin deseydiler inanmazdım
2205 Ard arda kızı olunca istediği çok da garipsenmemeli ya olabilir tabi ki insan ikisini yaşamak istiyor yadırgamayalım Hayırlısıyla gönlüne göre versin umarım sağlıklı ve hayırlı bi erkek evladı olur özellikle duası var mıdır sanmam
Lilaayy Bir1kelebek yani kızını erkeğini geçtim bende dahil burda bir çok insan bebek sahibi olmak istiyor Allahım yeter ki versin de cinsiyetin önemi var mı merak ediyorum bir tane oğlum var şükürler olsun bir kızım da olsun çok istedim fakat onun üzerine 2 kez düşük yaptım o yüzden Allahtan hayırlısını istesin
Bir1kelebek Lilaayy bencede canım tepkilerinizi anlıyorum ama çok da takmayın ya 😅 benim de olmuyor 1 sene olucak ama erkek bebek istemesine şaşırmadım çünkü 3 kızı olmuş ve şimdi erkek istemesi normal keşke başlığa yazsaydım😂😂
Mervekaram22 Bir1kelebek ben gerçekten bu insanları anlamıyorum yani insanın her iki meyveden de ister bunu neden sürekli farklı yere çekiyorlar ki kadının 3 tane kızı var ister ki oğluda olsun bu kötü birşey mi hemen linçliyorsunız canım emin ol onun da duası var ama kendi diliyle Bizi yaratan dan istemesi gerekiyor ben hiç garipsemedim bizde ona dua edelim Rabbim diğer meyveden de versin inşallah 🤲🏻
Baklavaseverim Bir1kelebek Muhammed ismine niyetlenince oluyor diye duymuştum ama cidden koyması lazım çevrem de çok oldu öyle niyetlenip oğlu olan bir akrabamız 2 kızdan sonra doğal olarak erkek istedi sonra 2 de oğlu oldu 🤣🤣
kzlarsln Baklavaseverim ay inşallah benimde 2 kızım var rabbimden oğlan istiyorum Muhammed koyacağım inşallah Muhammed Emin❣️