Yeeso Son iki gündür karnımda cocuk kasılıyor ve kasılınca agrım oluyor bugün dahada çoğaldı kasilmasi yarım saat bile geçmeden kasılıyor sürekli nedendir acaba
Tugceaker Yeeso suyun geldi mi canım yada mukus hiç bugün yada daha önce 1 hafta 2 hafta önce yeşil kalın sümüksü madde yada hafif kanlı bi madde
Tugceaker Yeeso benim doğumlarım hep 38+ 4 iken oldu son doğumumda 2 hafta önce yeşile dönük kalın sümüksü bi madde gelmişti ne olduğunu anlayamamıştım 2 hafta sonra sadece suyum geldi sonra ağrım yani mukus yıkadım önden açılmış saten
Yeeso Tugceaker hayır hiç bişey gelmedi ne su ne Nişan sadece kasılmalarım oluyor salı günü sezeryan olacağım
Tugceaker Tugceaker yalancı sancı böyle olmaz heran suyun gelebilir acil sezeryana alınabilirsin oyüzden bence git
87tugba Doğumunun yakın ama bu yalancı sancı kasiklardan belden ağrı girmeliymis bendede oldu öyle geçiyor sonra tekrar başlıyor bence bebekler kanala girmeye çalışıyor 38 haftaligiz bizde aynı durumdayim kasilinca bir ter basiyor bir acı anlatamam