Sevimaltnn Kızlar ben edittir fotoğraf tır böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum bebeğim olduğu için çalışamıyorumda dışarda en azından dedim evde instagramda sayfa açım oraya birşeyler atıyım ama ne atabilirim etkileşim alır büyürüm iş birlikleri vs yapmak istiyorum büyütüp çünkü
aybalasmom Sevimaltnn gebelikle ilgili postlar atabilirsiniz bir sürü karşıma çıkıyor ki zaten hepsi birbirinin aynısı ya da ufak tefek değişiklikler var. Kıyafet, oda düzeni, gebelik çekimi, kullanılan ürünler, isimli eşyalarla fotoğraflar falan olabilir.
azra01 Sevimaltnn hızlandırılmış temizlik videosu falan olabilir benim cok hoşuma gidiyor veya benimle bir gün diye öyledir gun yaptıklarınızı videoya çekebilirsiniz
YyyyYasemin Sevimaltnn bebeğimle bir gün gibi temizlik gibi yada çocuk odası hastane çantasına neler koyulur yada doğum anınızı anlatabilirsiniz gündelik hayatınızdan ufak ufak anılar yemek vs vs
Mariam2 Sevimaltnn mum yapımı ben mum yapmayı çok severim bende malzemeler aldım yapmayı başlyicam ama büyümek nettim yok zaman geçirmek sadece