P16 8+4 teyim kızlar ve kolumu kaldıracak halim yok. Sürekli uyuyup uyanıyorum midem aşırı derecede bulanıyor. Eşim de bu durumdan pek bi rahatsız. Aslında bakarsanız ben de istemezdim böyle olmasını ama sizde durumlar nasıl 🥺 normal mi bu yaşadıklarım
ecemk94 P16 eşiniz kusura bakmasın ama gayet normal bu yaşadıklarınız. Ben 4.haftada öğrenmiştim hamileliği ve 6.haftadan sonra bulantılarım,halsizlik sürekli uyku istediği başladı şuan 11.haftaya başladık hala devam ediyor.
Yaswinn Eşiniz niye rahatsızmış pardooon içimizde bi canlı büyütüyoruz her şeyimizden veriyoruz ona tabii ki halsiz de olucaz yorgun da uykulu da gayet normal bunlar şu an
P16 Yaswinn hiçbir şey yapmıyormuşum sürekli yatıyormuşum bi bardağı alıp şurdan şuraya koymuyormuşum…
Gozde-2833 6 haftalıkken aşırı bulantı halsizlik uyku hepsi başladı şu an 14 haftalığım hala devam ediyor bulantı biraz azaldı ama çok çabuk yoruluyorum bazı gün yataktan çıkmak istemiyorum
Gozde-2833 Boşver sıkma canını bende öyleyim hamilelikten herhalde diyorum çok hassasım herşeyi kafaya takıyorum ama olan bana oluyor kimsenin umru değil