LadyX Kızlar geçenlerde bir videoya denk geldim süt mısırı emziren annenin sütünü keser diyordu. Bu doğru mu? Saçmalık mı? Ona göre yiyeceğim de 😅
imcakir LadyX geçen gebe okulunda dediler keser gibi değilde azaltır diye Ama canınız istediyse de yiyin çok yemeyin dediler
LadyX Guzelanne56 sağ olun 🙏🏻 google’da da sütü azaltır diyen kaynaklar da var arttırır diyen de. Chatgpt anne sütünü kesmez diyor 😅
imcakir LadyX ahaha evet hatta maydonoz için de aynı şeyi söyledi şok oldum Herkes süt yapıyor diye yiyor 🤷🏻♀️ bende anlamadım🤣
imcakir LadyX o zaman doğrudur hatta rezene için de demişti ona da şaşırdım Rezene içerlerdi etraftan hatırlıyorum not almıştım hatta bakayım Nane adaçayı süt mısır maydonoz süt azaltır Şekersiz Hoşaf, havuç suyu iç rezene yerine Böyle not almışım
Talentedmom LadyX ben hep yiyorum sanmıyorum bir sebze ya da meyve sütü kesmez stres üzüntü sütü keser sütü beyin üretiyor vücut üretmiyor
Herseydenbiktim LadyX Kızz ye gitsin lif yönünden zengin bi yiyecek tabi benim gibi abartma ben onu yiyince kendimi asla durduramıyorum 😂