medinermysa sedaergl Oyyy insallah bizde sağsalim kavusur ve evimize geliriz evde bir tane daha yavrum var 🥺
medinermysa star_ana ben et yiyemiyorum ve bu hamileliğimde tavuktan ta asiri tiksindim bol bol kasar süt ürünleri tüketiyorum Rabbim yardim ederde toparlariz insallah
Duduperi medinermysa ben de et yiyemiyorum, bol bol yeşil mercimek muz ve kaşar peynir yedim 1 haftada yaklaşık 400 gram aldı bebiş. Denemenizi tavsiye ederim.
Bumah medinermysa kilosu degildir ya benimle ayni kilodu bebis bana oyle bisey demediler bide buralarda cok goruyorum kilosu dogumda farkli cikan Allahin izniyle bisey olmaz sen gonlunu ferah tur saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza
medinermysa Bumah peki neden oldugunu sordugumda protein ağirlikli beslen dedi yetersiz kalmis beslenmen dedi bana doktor yani acaba neden gerilemiş ki ikinci hamileliğim ilkte mesela hic beslenemiyodum bunda iyi kötü yiyorum ama böyle neden oldu anlamadim
Bumah medinermysa yok canim endise etme ben internetten araliga da baktim bebislerin kilosu normal bence abartmis doktorun bi sorun olsa soylerdi bana
Siiimsim Benim kızım 38. Haftada 2700 doğdu şuan 7 yaşında hep ince yapılı ilerledi ben de zayıf biriyim. 2500 gr ve üzeri normal kabul ediliyor.