busebasaran06 43Sindirella1903 yiğenlerimde ciğer yemiş yengem bilerek elini bir yerine dokundurmuş oralarında leke var şimdi , belki tesadüf belki doğru bilemiyorum
ppmerlina 43Sindirella1903 elim ayağım kıpır kıpır birisiyim biraz heyecanlı bi tipim kesin bir şey yerken bi taraflarıma sürmüşümdür 🤣🤣🤣🤣🤣 bakalım bebe doğunca güncellerim yorumumu
43Sindirella1903 Yaswinn neden böyle birşeyler diyor büyüklerimiz ki sürekli ellerini yıka filan diyorlar
Blueeberryy efnanhiraa 😂😂😂😂 yaa insanlar hamile kadinlardan bi elini cekse valla onu yapma o olur bunu yapma su olur neye göre uyduruyorlarsa 🤣
efnanhiraa Blueeberryy senin cevab acil venet büyükler bir şeyi diyor ama aslında anlamı farklı altında yatan durum başka eskilere bakarsak iki işimiz iş bunu diyenide ciddiye almam yani aşerdigini yemesen dogum lekeis olur bilmem ne 😅😉
Blueeberryy efnanhiraa valla bende almam kafama yatmayan bisey diyen olursa agzi olan konusuyo bu surecte 😂 haa dogduktan sonrasida ayri 😂😂
43Sindirella1903 @“Aaayseeert”#p37943631inandirici bir şekilde konuştuklari için bende inanıyorum bazen hatta ilk hamileliğim ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum
43Sindirella1903 ppmerlina ben de öyleyim yaaa hayırlısı ve kolayiyla sağlikla gelsin insallahh tüm hamişlerin