London2334 Kızlar testim predictor early bat 6 gün var İlk defa böyle çıktı yprumlarmısınız aşırı silik efekt verdim görünmesi için
Srp53 London2334 predictor yanıltmaz normalde ama testin kapağını kapatıp tekrar atar mısınız orda gözüküyor mu
ppmerlina London2334 direkt kan ver diyenlere bakma insan üzülebilir. 2 gün sonra tekrardan test yap eğer çizgi görürsen öyle kan ver
Elfksogl Adetine kaç gün var canım benimde yarın adet olmam gerek ama hiçbir belirtim yok test yaptım çok silik bir çizgi var ama negatif hissediyorum
Elfksogl Zelis_ozdrgn yarın adet olmazsam pazartesi vereceğim bakalım ama olsa net çıkmaz mıydı insan yinede ümitleniyor işte
London2334 ppmerlina pazartesi kan vericem zaten tedavi için doktor çağırmıştı inşallah gerek kalmaz mucizem benledir
London2334 ppmerlina eşimde gördü çizgiyi umutlanmıyım diye pazartesiyi bekleyelim dedi hatta testi yaptım negatif çıkınca bıraktım gelip mutfakta ağladım bir sigara içtim 5 dk sürmedi geri gidip bakınca çizgiyi gördüm eşimde görünce inşallah mucizemdir 🥹
1oglanannesi London2334 daha 6 gun olmasina ragmen çıkmış bir kac gune tekrarlayin beklemis halimi bu?