staRmama anneyim01 ayy o kadar üzüldüm ki Allah rahmet eylesin canım 😢 böyle hikayeler var maalesef keşke hiçbir evlat annesiz kalmasa 😔
anneyim01 staRmama aynen canm Kader de ne varsa onu yaşıyoruz Allahım gönlünden gecenleri sana yaşamayı nasip etsin hayırlısı ile inşAllah Cennet kokulunla sağlıklı günlerin olr inş 🌸🤲🏻☺️
staRmama aselinannesi38_ bakalım kuzum ben de emzirecegim yoksa benimki zaten aklını kaçıracak Allah korusun ya
staRmama Sdt ben de anlamıyorum kuzum valla bazı doktorlar da ikinci sezaryenin ssvd den daha riskli olduğunu savunuyor işte güvendiğin bir doktor bulup onun ellerine emanet edeceksin kendini
duygumfoca staRmama oğlumla kızımın arasında 23 ay var kızıma hamileyken sürekli sancım ağrım oluyordu ama nst de çıkmıyordu doktora ddim beni doğuma alın artık diye iki defa gün değiştirdi doğum yapacağım gün sancı çıkmadı ama ağrım var ddim tamam alıyorum ddi snra iyiki seni dinlemişim ddi iç dikişlerin patlamış ddi
[silindi] staRmama yaa o zaman şuan kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama doktor değişmeyi düşünün özellikle ssvd alanında çalışan doktorlar var insanlar sırf ssvd için onlara gidiyor öyle birini bulabilirseniz çok iyi olur istanbulda semra özer var mesela hangi ildesiniz bilmiyorum ama ordaysanız ya da yakınsanız onu düşünebilirsiniz instagramdan inceleyin isterseniz inşallah bu sefer gönlünüzden geçen doğum şekli olur zaten normal doğum içinde tecrübeli sayılırsınız bence 6-7 cm e kadar gelmişsiniz o yüzden ssvd için daha ılımlı yaklaşacaklardır diye düşünüyorum başka bir hekim. Ben semra özer ile görüşmüştüm bulunduğum ilde beni normal doğuma kabul etmiyorlar hocam sizce yapabilir miyim demiştim bana yaparsın yanıma gel demişti ama istanbula çok uzağım o yüzden elimden bişey gelmiyor sezaryen olacağım ama aslında o cesareti gösterebilecek bir hekim bulsam normal doğurabileceğimi de öğrenmiş oldum. Siz bir kaç doktor görüşü daha alın bence
staRmama [silindi] evet evet canım ben de öyle düşünüyorum aslında bu doktora da hep ssvd destekliyor diyorlardı ama bana çok olumsuz konuştu şimdi yine arayıslardayım hayırlısı neyse o olsun en önemlisi sağlık 💖
[silindi] staRmama sağlıkla kucağınıza alın inşallah tek önemli olan bu,hekim bulamasanız yine sezaryen olsa bile inşallah bu seferki pozitif bir sezaryen hikayesi olur 🙏🏻🌸
[silindi] staRmama bana da öyle geliyorlar arada ama normal doğumu zor geçip 3 ay rahat oturamayanlar da var her doğum kendine özel akışa bırakın gerilmeyin bence 🧡
Mavideniz26 staRmama eğer araya üç yıl koysaydın yapabilirdin aslında, ama doktorun göze alacaksa normal doğum en güzeli, Bende çok isterdim ikincide yapmayı ama doktorum çatı kemiğin dar normal olmaz hiç bir zamn dedi bana o yüzden yapmadım.